Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis z VHS na DVD

Od: betty591 odpovědí: 5 změna:

najde se někdo , kdo stáhne z VHS na DVD za rozumnou cenu?Zkoušela jsem to sama, ale nejde mi to.Betty

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

pokud máte vhs recordér a nebo jen přehrávač a dvd recordér, tak se na vstup dvd zapojí výstup z vhs a dvd se naladí jako program na tv ten signál z vhs, no a pak se pustí nahrávání na dvd, jak jste to měla zapojené vy a nebo proč vám to nešlo?

betty591
hodnocení

já si spíš myslím,že je video rozbité a že nefubguje jak by mělo, ale myslím, že dávat ho do opravny nemá cenu.Ale zkusím to ještě jednou, tak jak píšete. Díky

mowla*
hodnocení

0x

Určitě najde - já třeba mám VHS/DVD recorder v jednom přístroji - do jedné šachty se dá VHS kazeta, do druhé DVD - a ´jede to´...

*smich**smich**smich*

Ale na takto položený dotaz je těžké odpovědět - když nevíme, co máš či nemáš za přístroje...

kangaroo*
hodnocení

0x

Další levná možnost je si za 100-200Kč pořídit TV kartu do počítače (stačí i stará analogový bez DVB-T) připojíte kabelem s VHS rekordérem a přes nějaký nahrávací/střihací program si můžete upravit nahrávku podle libosti.

doplněno 29.06.13 22:23:

Osobně bych si koupil na Aukru nějakou otestovanou DVB-T TV kartu do 300Kč + ovladač + kabely a až karta úkol splní, tak kartu v PC využívat jako druhou televizi pohodlně přes dálková ovladač a pokud bude TV karta a dálkový ovladač mít certifikaci Windows Media center, budete mít multimediální hračku za pár stovek co se rozhodně vyplatí *ua*

betty591
hodnocení

Díky , to je dobrý nápad, to by mohlo vyjít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]