Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ještě bych se chtěla zeptat,jestli když mi to před 10 dny ylo podáno na katastru myslím tim návrh na naříz.výkonu rozh.zřízením soudc.zástav.práva zda se dá okamžitě s tým něco dělat aby se mi něco nestalo.Žiji sama s dítětem nerada ych špatně dopadla.Dá se prosím nějak se soudem nebo s tou institucí nějak ještě domluvit děkuji Simča
doplněno 07.08.10 19:52:Pro Sedob: Děkuji vám mockrát za vaše odpovědi chtěla bych se tedy vás prosím zeptat pokud to má kamarádka necelý týden zapsáno v katastru nemovitosti (Podán návrh na naříz.výkonu rozh.zřízením soudc.zástav.práva) co může nebo má tedy udělat aby jí to dopadlo dobře .V pondělí se s ní chystám na katastr zjistit kdo jí to podal a pak bych jí to pomohla vyřídit dále a ještě se chci tedy zeptat zda se nemusí obávat o to že s dcerou přijde o domeček děkuji.
doplněno 07.08.10 21:45:Jenže ona 200 000 nedluží jak jsem již psala jsou to malé částky 3000,6000, a vše platí po malých částech
doplněno 07.08.10 21:49:Pro 8976 přestantě prosím uživatelku Sedab jestli to píši dobře urážet hodně zde lidem pomáhá a hlavně není taková jako vy který to píšete tak že to lidem přejete i když za to nemohou že přišly o práci a jsou v takovéto situaci.
no dluh jste měla zaplatit dříve nebo alespoň projevit snahu o zaplacení - věřitel se vztekl dal na Vás platební rozkaz, Vy jste se zřejmě ve stanovené lhůtě neodvolala, tak nabyl právní moci, no a exekutor postupuje dle zákona...nyní už s Vámi zřejmě jednat nebude - sebere Vám nemovitost, prodá tak aby uspokojil pohledávku , svoje náklady a náklady soudního řízení...a máte po nemovitosti, no zkusit exekutora ještě oslovit můžete ale pokud jste dělala dlouho mrtvého brouka - zřejmě nebude mít pro Vás pochopení...Dluhy je nutno platit, zde je rada už nemožná...
8976. To je naprostá hloupost! S tazatelkou se exekutor bavit bude! Otázka je, jestli má tazatelka peníze nato, aby dluh splatila (dají se domuivit i splátky) . P.S.: 8976 pletete si exekuci na nemovitosti a vyhlášení dražby! TAM už se nedá nic dělat. Tak tady neustále neděste lidi! Nebo snad máte radost z toho, když se někdo dostane do problémů?
jste velmi naivní osobo - pokud má vše odsouzeno a připraveno na lopatě, nemovitost určitě očíhnutou a ví že pokryje všechny pohledávky a ještě na tom vydělá on nebo někdo jiný - byl by jen naivní aby protahoval splátky na dalších x roků - domluvit se dá - ano pokud dlužník zaplatí dluh tak jak je odsouzen včetně úroků, soudních poplatků a odměny exekutora - v hotovosti tak ano...pak se domnívám že bude ochoten smlouvat a nechat se přesvědčit...vyhlášení dražby už je pouze administrativním úkonem...a pokud se domnívate že ne tak tazatelce pomozte pokud máte sociální cítění, já nikoho neděsím pouze se domnívám že dluhy se mají platit a ne si hrát před nimi na schovávanou a na kecy jako pusinko nic se neděje domeček Vám neseberou jsem s Vámi ,ať se Vám to podaří - jsou tady jiní , já pouze podávám realitu taková jaká je a to je myslím lepší než plané naděje. Radost z toho nemám - já své dluhy platím narozdíl od nešťastníků co se objevují tady a za své problémy se domnívám že si každý může většinou? sám, Oslovte tazatelku jak se jí to stalo a kolikpak komu dlužila, a pokud exekutor přistoupí na splátky tak se milerád omluvím...protože dnes už se na sociální cítění nehraje...a hrát nebude... sociální spravedlnost taky nebude...
8976. Nejsem naivní osoba . Jen se s těmito případy setkávám každodenně JÁ SAMA OSOBNĚ
. Takže to, co jste tady napsal je blábol. Dojděte si na KN a mrkněte na pár výpisů z KN, jak dlouho tam někdy exekuce visí. I kolik let. Muselo by se jednat o opravdu lukrativní nemovitost, aby někdo na její prodej spěchal. Dnes ale mají dražitelé spíš opačný problém. Nedaří se jim nemovitosti prodat.
Mohu se Vás zeptat u kolika jednání s tím, kdo exekuci uvalil, jste byl Vy sám osobně?
takže milá úřednice z katastrálního úřadu? podle Vás tedy osobě o které se bavíme vlastně nic nehrozí - to jsem rád, že vlastně jde udělat dluhy mít barák opíjet věřitele rohlíkem a vykonavatelnost práva jde vlastně podle Vás do pryč jen kvůli tomu že nemovitost je neprodejná...takže de facto tlačít věřitele do pozice kdy je lepší si zaplatit partičku ukrajinců s palkama a z věřitele to vybušit...je mi jedno s kolika přepisy se setkáváte u Vás na úřadě a jak Vám jde práce od ruky, já to mám několik let ze života kdy naháním vychcánky kteříí odeberou zboží či nezaplatí služby, někoho podvedou či si nevratně vypůjčí v dobré víře... a pak se přestěhují na obecní úřad a za pomoci radílků dělají mrtvé brouky ...no dnes je moderní neplatit, ale už jsem se setkal s lidmi kteří neváhají pokud je pohledávka nedobytná, hodně znepříjemnit život dlužníkovi který na splácení vyloženě kašle...na výkonu exekuce jsem se zůčastnil něpočítaně a Vaše naznačování, že exekutor je přistupný dohodě na jednání pokud má oprávněný odsouzeno...ale co se unavuji...máte pravdu...
oprava: zcela určitě
8976. Nejsem ani milá (či nemilá) úřednice z KÚ. Ale neodsuzuji člověka, který se dostal do problémů, aniž bych znala podrobnosti. Pro Vaši informaci - jsem OSVĆ a za provedenou práci fakturuji. Takže dobře vím, jaké problemy jsou s neplatiči. Ale nelze všechny neplatiče nazývat podvodníky.
Výkon exekuce ve Vašem podání tedy vypadá tak, že exekutor přijede, zabaví movitý majetek a jeto? Nesnaží se v první fázi dostat spíš peníze? Vždyť přeci má v ruce soudní rozhodnutí . Nevím, s jakou partou vymahačů nejspíš z Ukrajiny jezdíte Vy, ale ČESKÝ exekutor VŽDY upřednostňuje uhrazení pohledávky penězi. Až potom nastupuje oblepení majetku a jeho následný prodej. To samé se týká nemovitosti. Navíc, má-li dojít k dražbě, tak až do dražebního dne má dlužník KDYKOLIV možnost doplatit dluh a dražba tím pádem padá.
Nevím, s jakou partou vymahačů nejspíš z Ukrajiny jezdíte Vy - nenapadejte mě s jakou partou jezdím, většina neplatičů nikde nedělá a má obstavené účty, pokud není kde brát tak se jde na věci vtrvalém bydlišti či na nemovitost a pokud je to barák za milion a dluží 200.000 tak za půl melounu se prostě střelí a někomu udělá radost...a nechte si to napadání já vám taky neříkám předsedkyně spolku naftalínových baletek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.