Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o případném odchodu Tesca z ČR?

Od: gabrieljiri
Tesco je součástí českého trhu už řadu let. Jak byste vnímali, kdyby z Česka opravdu odešlo? Nakupujete v Tescu pravidelně, nebo by vám jeho odchod vůbec nevadil?
Zajímá nás váš názor – napište nám do komentářů!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co otázka, to sociologický výzkum?

nipol
hodnocení

3x

Na toto téma už tu nedávno byla diskuze.

Odchod Tesca z Česka by mi vůbec nevadil. Klidně ať táhnou tam odkud přišli když v Česku neumí podnikat. Z Polska už dávno odtáhli. Už dávno to není to Tesco co bývalo kdysi když v Česku začínali. Spoustu zboží které kdysi prodávali už neprodávají (televize, počítače, sekačky, barvy, zákusky atp.) a snížují prodejní plochu. Obliba Tesca je poznat i na počtu lidí kteří tam chodi nakupovat v čím dál tím menším počtu. Nabízejí slevové kupony, ale často se stává, že v regálech to slevněné zboží není. I cenově jsou u většiny zboží trochu dražší než některé jiné obchodní řetězce např. Kaufland. Do Tesca občas zajdu, ale nějaké větší nákupy tam nedělám.

petrme
hodnocení

2x

Jeden odejde a jiný zase přijde. Nové koště dobře mete. Mnoho let jsem do Tesca chodil, ale už 2 roky tam nechodím, zklamali mě cenami, kvalitou i nedostatkem pokladních. Nutili mě chodit k samoobslužným pokladnám.

nipol
29.08.26 11:21

*palec*

nox®
hodnocení

1x
Tesco považuji za nejhorší obchod. Vypadá snad pořád stejně depresivně a nezajímavě, jako když otvíral, nezajímavý sortiment, ceny snad jen pro klubovou kartu a jedna extrémně neodbytná a dotěrná paní lákající na klub a nějaké kreditky nebo co. Kromě toho naše nedaleká pobočka má velice zajímavou pověst u "čerstvého" masa. Slovy vzdáleného příbuzného, který tam pracoval, nikdy si tam maso nekupuj. Je pravda, že občas bylo krapánek zelené, přebalování prý bylo na denním pořádku. Skončit měli už dávno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]