Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádi bychom se zeptali zda je "velký průšvih" na váš názor když na náhrobku je Rodina Nováková. Zkrátka když kameník sekal písmo udělal tu čárku nad "a" na konci. Říkal, že jsme to tak měli napsané... už nevím, je to možné. Nám je to celkem jedno, ale není na ostudu... Nechat to opravit či ne, s dílem jsme spokojeni ale tohle je trochu dilema. Děkujeme za vaše názory.
0x
Dobrý den, patrně to byl kameník začátečník/debil (nebo takto hyzdí náhrobky pravidelně). Mně by to vadilo a to tak silně, že by nedostal zaplaceno. Opravit? Jak, když už tam chybí materiál? Zdravím!
doplněno 20.08.26 21:48:
rn - i kdyby byla ta pravopisná chyba už ve Vašem zadání, tak se měl ten "profík" na to zeptat nebo na to upozornit. No, snad to půjde zaplácnout nějakou chemickou náhražkou kamene (to by mohl ten zhotovitel nepodarku vědět).
0x
Já bych si s tím hlavu nelámal. Každý ví, kdo tam leží, někteří to i takhle vyslovují a jsou i tací, co se svými jmény tropí vyloženě nesmysly. Kdo se bude chtít pohoršovat, ten si vždycky něco najde, normální člověk si to nejspíš ani neuvědomí a určitě to řešit nebude.
Kdyby mi to nějak víc vadilo, tak bych to opravil jako libovolný jiný škrábanec. (Tedy nejdřív z toho vyškrábnul zlacení, pokud by tam nějaké bylo a potom zatřel nějakým vhodným tmelem buďto plněným prachem z toho náhrobku (kameník určitě mít bude, nebo oškrábne podobný kámen), nebo obarveným vhodnou barvou. Samotná práce je na chvilku.)
0x
To by mi teda vadilo.
Kamen zbrousit a znova.
At uz jako reklamace a nebo ze sveho...dle toho, ci usoudite (a prokazete) ze je to vina.
Rozhodne bych to tak nenechal.
Ale ja nejsem vy. Pokud vam to nevadi, tak to klidne nechte. Co take jineho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.