Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volba budoucího prezidenta ČR

Od: ben®

Dobrý den, mám takovou nenáročnou až víkendovou otázku a budu rád za vaše normální odpovědi (myslím si, že nějaký názor na toto téma má každý). Hnutí ANO 2011 už nyní rozjelo svou předvolební kampaň na obsazení vrcholného místa na Hradě tím, že z předvolební kampaně lživě osočuje prezidenta stávajícího (prý lídra opozice ). Jasně, taktika pošpinit a urážet, která jim buď u jejich voličů vyjde nebo nikoliv a nemusí nás to zatím zajímat. A nyní dotaz - kdo by se vám jako prezident líbil, žena či muž, kdo má asi velkou šanci se jím stát a jaká konkrétní jména navrhujete (pomineme fakt, že kandidáty zatím neznáme a ani nevíme, zda by prezidentovat chtěli). Děkuji za zájem a zdravím!

P.S. Chtěl jsem vložit i anketu, ale těch jmen může být celá řada a nechci nikoho preferovat nebo pominout. Také odpovědi nebudu hodnotit/ovlivňovat, tak to hlásím předem. Určitě bude zájem, abych se vyjádřil první, tak asi takto - současný prezident mně vyhovuje a jestli bude chtít pokračovat, tak já nejsem proti tomu (já mu v tom bránit nebudu ).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak začnu.
Muž - ještě nevím.
Žena - senátorka Daniela Kolářová.
ben®
hodnocení

juraja - když dovolíte, tak jen upřesním, že to není herečka stejného jména, ale spisovatelka. Jejda, ale ona je Kovářová .

ben, - no vidíte, máte pravdu.
Holt to je tak, když si nenasadite brýle a
odkliknete na nápovědu co vám nabízí klávesnice:-D
Ano, senátorka p.Kovářová
ben®
hodnocení

juraja - ano, je to právnička, bývalá ministryně spravedlnosti a spisovatelka (snad hlavně erotických románů pro ženy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]