Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims 1 - přátelé

Od: teryyy odpovědí: 3 změna:

hraju sims 1 a mám 3 přátele na postup v kariéře jich ale potřebuju víc, jak to mám udělat? můžu zavolat jen třem lidem a nikdo jiný ke mně nechodí

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud si dobře pamatuju, tak chodí spousta simíků okolo domu.. Musíš je "přepadnout" - moc času není, zahájit s nimi hovor a udělat z nich svého přítele ;)

teryyy
hodnocení

no já nevim, nikoho tam chodit nevidím, není to až třeba v sims 2?

NN v jedničce.. A bydlí v okolí vůbec nějací Simíci? Pokud ne, tak si tam pár rodin do okolí nastěhuj. Dá se za ně i chvíli hrát, než se seznámí s tvým Simíkem nebo toho tvého přestěhuj a pokud JSOU v okolí další rodiny, přijdou nového Simíka přivítat, což je dobré na navázání nových známostí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]