Nejste přihlášen/a.
koupil sem na aukru detektor kovu. necekal sme zazraky,ze to vyhleda neco v hloubce pod zemi,ale aspon sem cekal,ze to bude fungovat. Koupil sem si drahe 3x 9V baterie a zacal testovat,protoze mi nedal prodejce navod i kdyz sme ji o to zadal,ze s tim neumim, tak sme si to pracne nasel na internetu. Jedna se o tento bazmek famoustrails.com/...
asi 8x sme zkousel nastavit,doladit a testovat v pokoji s jakymkoliv kovem,ale beznadejne. pipa to jak se tomu zachce at to je drevo,drat nebo kus zeleza, vubec to nerozlisuje jendou blikne nezelezny podruhe zelezny pak zase rve nezelezny aj volne ve vzduchu.
Nechapu vlastne na co je to cerveny tlacitko. ja myslel,ze se nad kovem jen staci zahybat a ze to pipne,tam je kov,ale ne tady se musi porad mackat tlacitko. Kdyz to neco teda nahodou detekuje nejvic to bralo osobni vahu ,tak jen do vysky asi 5 cm. ani tech 15 co miva kazdy nejvetsi smejd to neumi. Nemate s tim nekdo zkusenosti? jestli nedelam neco spatne? ale postupuju dle navodu.
Dobrý den,
nechci Vás zklamat, ale tyto přístroje za 1990 Kč nebo kolik na Aukru stojí jsou opravdu k ničemu.
Pokud chcete hobby detektor jen tak pro zábavu a tak počítejte 6000 - 8000 Kč za nový (použitý seženete i za polovinu)
Lepší detektory jsou kolem 15 000 Kč a ty fajnové stojí 20 000 Kč a více
O profi radši ani nemluvě.
Já sám vlastním garrett ace 250 a nemůžu si stěžovat na to lítání po louce a kopání "víček od piva" sem tam mince dobrý
Cívku tam mám originál a dosah v zemi je tak 15 - 20 cm
Rychle se ho zbavte a pořiďte si nějaký lepší nebo se budete jen trápit a opravdu nic nenajdete.
Taks em mozna castecne odhalil problem. 2 baterie mely mensi napeti. zkusil sme jinou a prehodit je a zacalo to fakat,ale ukazuje to blbosti na kovovych castech blika nekovova takze fakt divny. bere to tech udavanych 15 cm. vic sme ani necekal kdyz nekdo detekuje neco v 1 metru pod zemi to musi byt detektor za 50 tis. ja budu detekovat tak 10 cm pod listim na skladce. Zbavit se toho asi nepujd.e nechci aby me na aukru nekdo obvinil,ze sem mu prodla nefunkcni vec. i kdyz sam nevim jetsli funguje nebo ne. stalo to 1000 kc
Já teda tetektor nemám ale má ho kamarád ten za 3000kč dokupoval si na něj po nějakém čase vetší cívku a našel stím už tolik věcí a docela hodfnotné nálezi samozřejmě to zvoni na kdejaky kov al člověk se stím musí naučit hledat nebo potom invewstovat do lepšího zařízení
No, on ten detektor asi nebude rozlišovat kovové a nekovové předměty, že? Ale spíš železné a neželezné, tedy železo a barevné kovy. Detík co mám já má volitelnou diskriminaci na železo, hliník, měď, zlato...A doporučím ještě jednu věc, na vyzkoušení s tím jděte někam do přírody, do lesa a co nejdál od chat. Protože já když ten svůj zapnu u mě na zahradě, tak kvílí v jednom kuse, protože za ty dlouhé roky různých stavebních úprav, je ta zahrada zaneřáděná železným svinstvem až až.
ano presne tak myslim nezelezne kovy. dneska se na to mrknul otec a zacal to trosku ladit,ale je to asi fakt shit. protoze to piska ve vzduchu bud zelezne nebo nezelezne. samozrejme vim,ze treba v mistonsti to muze byt rusene kabelem ve zdi,ale tohle ma dosah co sem zkousel max 30 cm odkryteho vetsiho predmetu nad 20 cm. treba sroubek ci hrebik to bere az od 2 cm.
Navod sem si nasel aj v cestine,protoze to je to same co prodava teleshoping coz mi doslo je jen spatne jak vime asi vseci. Neporadite mi nekdo jak to naladit aby to bralo jen zelezo a samozrejme vetsi kusy dejme tomu nad 200 g
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.