Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak v Balíkovně vytvořit label pro jiného pro poslání balíku mě?

Od: lll
Zdravím,
ještě jsem nepotřeboval a trochu v tom plavu.
Chci něco koupit od druhého člověka, a potřebuju mu k tomu vytvořit label nebo aspoň podací číslo (aby to jen v nějaké balíkovně podal).
Je to cizinec, bude na návštěvě v ČR, a chci aby to měl co nejjednodušší (a i on mě požádal o label).
Nainstaloval jsem si do mobilu aplikaci Balíkovna, a tápu.
Když zmáčknu tlačítko Odeslat balík, vyplním svojí adresu, Balíkovnu kam se má doručit atd, jak a kde tam zadám aspoň jméno odesílatele, nejlépe i s jeho českou odesílací adresou (hotel v jiném vzdáleném městě)?
Poučte mne začátečníka!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když tenhle ten dotaz čtu, tak přemýšlím kdo zazvoní dříve, policie nebo balikovna?
lll
hodnocení

Aha, a můžu vědět proč?
Toho cizince nechci nutit aby na českém webu balíkovny si založil účet a vytvořil si label sám, ani nevím zda by to chtěl dělat či to dokázal.
Prostě mě požádal o lejbl. A já tu věc chci, snažím se mu vyhovět.
Věděl byste jak pro protistranu vytvořit lejbl a ten mu poslat mailem?
Stejně jako když vracíte zboží do eshopu nebo zasíláte do opravny, prodejce vám vytvoří a zašle lejbl, vy jenom podáte. Nikdy mi u toho policie neasistovala.
lll
hodnocení

Hmm, v Mobilní Aplikaci teda vyplnění odesílatele nevidím, jak radí AI, zkusím teda kouknout později na počítač, zda to půjde na webu.
Třeba mezitím někdo poradí?
Jak v Balíkovně vytvořit label pro jiného pro poslání balíku mě?
lll
hodnocení

Hmm, tak na webu (na rozdíl od mobilní aplikace) opravdu lze zadat odesílatele, super (AI úplně nelhala), ale pořád mi není jasné, komu přijde ten podací lejbl, snad oběma, nevěděl byste někdo kdo jste tuto funkcionalitu již použil?
A asi mi bude muset sdělit (ten kdo bude balíček odesílat) i svůj mail a telefon, aby mu ten lejbl mohli poslat?
Jak v Balíkovně vytvořit label pro jiného pro poslání balíku mě? #2

kimir
hodnocení

0x

Zde je telefon na Balíkovnu 218 218 218

lll
hodnocení

Tam jsem volal, bohužel jen automat, na operátora jsem se neprobouchal, pokud tam vůbec nějaký je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]