Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na chování kempů

Od: knick
Dobrý den, desítky let cestuji po kempech hlavně v Česku a Slovensku. Poslední roky sice stoupá kvalita, občas se mění na rezorty a potom nevědí jak vytáhnou co nejvíce peněz od lidí. Cestuji sám a spím v autě, v němž mám místo sedadla postel. V Česku ani v ceníku neuvádí, že spaní v autě je nějak extra zpoplatněné a platím i dvojnásobek. Letos na Slovensku mi slečna dokonce řekla - nemáte stan, tak platíte karavan. Tak zaplatím když tam chci, ale vzhledem k tomu, že dřív a někde i nyní se to v kempu bere jako normální, tak čučím... Co vy na to?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Hlasuje se nohama, nesouhlasíš, odjedeš spát jinam..

Ale v podstatě máš obytňák, tak platíš za obytňák. Něco jinýho kdyby jsi spal pod širákem vedle auta.

knick
hodnocení

Tak já píši že zaplatím. Ale nevím, jestli je vůbec možné chtít zaplatit za něco co nemám..Z malé Dácie stačí vymontovat sedadlo, dát lehátko a je obytňák?
k2

@knick: A jak byste tedy definoval obytne auto Vy? Delkou? Rozvorem? Tim jestli ma vymontovanou sedacku? Tim jestli je to Dacie?

asd1

Máš tam postel tak to obytňák je ;)

Můžeš jim nahlásit stan, spaní v autě pak řešit nebudou... A jestli jde o prachy, tak na spoustě míst jde v autě přespat zadarmo, a ještě máš klid od pařících sousedů..

knick
hodnocení

O peníze úplně nejde, spíše o férovost. Ale mám-li postel, tedy obytňák, tak asi je to ok. I když léta tomu tak nebylo. I na Balatonu či Budapešti jsem platil za osobu, auto + poplatek..

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, máte smůlu - jste mimo běžné ceníky kempů, ale zase se můžete vyspat tam/mimo kemp, kde je vjezd a parkování aut povoleno. Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

A co kdybych kemp vyhledala jen kvůli zázemí a přitom tam přespala pod širákem, jen ve spacáku na karimatce a přišla bych pěšky. Vedou u nás v kempech i takovou kategorii klientů? Kolik by mne stály 2 metry čtvereční bez el.přípojky? Mimo kemp to znám, to jsem absolvovala víckrát, ale tady je jaksi pro ženu bezpečněji. Asi teda.

km
najdete si cenik jakehokoliv kempu a podivejte se. na to nejsou normy, kazdy kemp to resi po svem. je logicke, ze si nechaj zaplatit i za podsirak nebo za cloveka spiciho v aute, ale nemusi to tak byt vsude. je to jejich rozhodnuti a kdyz se to nelibi, jde se jinam.

pb®
hodnocení

0x
Kempování už dávno není levná dovolená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]