Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte letošní parné léto zkušenosti s plaváním bez plavek,v přírodě kde to vyloženě není určené pro nahače,nebo pokud máte možnost nudistické pláže,v kterou dobu využíváte ke koupání bez plavek...
Já vždy večer po 20 hodině, když jedu s práce,to už u řeky nikoho není, mužů to využitit ke koupání bez plavek,
Jak by jste reagovali u vody v přírodě, kdyby se před vámi někdo svléknul do nahá a šel do vody
Já vždy večer po 20 hodině, když jedu s práce,to už u řeky nikoho není, mužů to využitit ke koupání bez plavek,
Jak by jste reagovali u vody v přírodě, kdyby se před vámi někdo svléknul do nahá a šel do vody
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
1x
Dobrý den, na mladé děvče s hezkou postavou bych se s chutí podíval, ale mladý chlapec, i kdyby měl hezkou postavu, by mě nezajímal. Zdravím!
P.S. Při mé smůle by tam přišla možná obnažená stařenka
.
axus®
Klasicky voyeur. Na mlade s gustem cumi a nad staryma se oskliba.
Slusny clovek se proste diva jinam a stara o sve.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]