Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak budete trávit dnešní horký den

Od: peterkova
Teploty budou zřejmě ještě o něco vyšší než včera atakovat 40°C.Chtěli jsme s rodinou na koupaliště nebo Máchovo jezero v Libereckém kraji,ale zdražili nám vstupné na 100Kč, tak si to nemůžeme dovolit když nás je pět v rodině a není rodinné výhodné vstupné. Nezdá se Vám že v létě u nás je vše předražené v kempech, na plážích někde u vody a mnoho lidí raději jezdí na týden někam k moři kde mají all incusive a výjde to levněji než koupání u nás?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav
hodnocení

1x

Na lešení, budu dělat na fasádě na jižní straně domu

JJ to znám-taky jsme s taháním barvy začínali brzy ráno po 4 hodině , jinak práce jsme rozvrhnuli-pkd šlo-tak aby jsem moli být stále ve stínu, žel ne vždy to šlo.

Pane Pečeko ať vám dílo jde od ruky !

pecenkav

Tak já zrovna dělám vrtání a hmoždinky, ale na vrchní podlážce lešení

hodnocení

0x
No já 100kč nikde nevidím, ale můžete si klidně vybrat
cklub.cz/...
Jak budete trávit dnešní horký den
peterkova
hodnocení

To je cena z loňska 70Kč. Na rok 2026 je vstupné už 100Kč.

hodnocení

0x
No, já to mám jednoduchý, přes den se zmítám v práci a odpoledne máme s hasiči brigádu.
Na koupaliště, no já nevím, včera byla chvilku na koupališti moje lepší polovička s vnoučaty a pro lidi nebylo ani kam šlápnout a všude nekonečný fronty. Tak to na mě není. To bych tam vydržel nejvejš pět minut.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, jsou prázdniny a letní sezóna, tak kdy jindy si mají provozovatelé koupališť a stánků s občerstvením vydělat, když ne za horkých dnů? Všimněte si, že vlekaři na horách jsou nyní zticha (a "brblat" např. na nedostatek sněhu začnou až v zimě, kdy budou zase zticha provozovatelé koupališť). Pro méně movité musí stačit domácí sprcha, pro bohatší domácí bazén a pro ty finančně zajištěné jsou ty radovánky na koupalištích. Ovšem, stále máte řadu míst, kde se dá koupat zdarma. Zdravím!

nov
hodnocení

0x

Doma, čekám dnes návštěvu. Právě peču jablkovou buchtu a ještě budou následovat 2 slané rolády z listového těsta. Pak sprcha, zapnu větrák a bude mi fajn. *pivo*

@nov - optám se, jaký máte větrák a jak jste s ním spokojená/i? Je tichý? Děkuji za případnou odpověď.

nov

SENCOR SFE 3027WH 3 rychlosti, je tichý a nemůžu si jej vynachválit.

zbozi.cz/...

hodnocení

0x

Protože včera jsem nedělal nic ale nestihnul jsem to, takže dneska v tom budu pokračovat až do zdárného splnění. *smich* Jen mezitím jen tak narychlo obložím těsto na pizzu a upeču .

Jinak větrák běží naplno, (podobná jak je tu u někoho v odkazu) a když nestačí pustím si sólo jen na sebe Aircolio /větráček z temu alíku či odkud/.

PS v sobotu jsem byl s vnukem chvíli na Zvůli (pro úplnost-rybník na rekreaci u Kunžaku asi 12km od JH) Vstupné 0Kč,jen občertsvení možná? dražší-pivo točení tuším Radegast-50kč,kofola a birel -pomelo a.. tuším 45, zmrzka kopeček 40. v protějším občerstvení pivo 55..Jinak se tam dají v kempu,kam je přístup pro každého kdo chce se dá uděla ohníček a upéi špekáček... na opravé straně na příjezdu z Kunžaku. Pak je ještě na levé straně ale tam nwn.A že by tam byla hlava na hlavě? V žádném případu. Ale pokud má někdo Mácháč u hu... úst, pak je nejen Zvůle ale i další rekreační rybníky na Jindřichohradecku krapet z ruky

kimir

Unikátní skála u Zvůle Leží v lese těsně vedle červené turistické cesty asi 1 km západně od Zvůle. Místo je přístupné pohodlně pěšky (i s kočárkem) nebo na kole.
Zdroj: kudyznudy.cz/...

A další. Jedním ze skalních útvarů v lesích kolem rybníka Zvůle je balvan kuriózního tvaru; najdete jej poblíž osady U Panského Lesa v trojúhelníku osad Terezín, Nový Svět a Valtínov, asi 200 m od zelené turistické značky. Balvan neobyčejného tvaru je považovaný za nejznámější a nejcharakterističtější skalní útvar přírodního parku Česká Kanada. Až ho spatříte na vlastní oči, poznáte, že zkrátka nemůže mít jiné jméno.
Zdroj: kudyznudy.cz/...

Jak budete trávit dnešní horký den #2
Jak budete trávit dnešní horký den #3

hodnocení

0x

Pravé vesnické osvěžení: velký čtverec, ze 3 stran betonová zeď vysoká asi 120 cm, betonová podlaha. Bývalé hnojiště, které už spoustu let neplní svůj úkol a nesmrdí. . Tam je moje eldorádo. Kovové polohovací lehátko s polstrem, vedle něj krásná stará plechová pozinkovaná retro vana. A hadice s přívodem studené vody. Výhodou je, že neplatím nic /kromě el. odběru té vody. Mám vodu z vlastní studny./

Klidně bych se tam mohla pohybovat i nahá, odnikud není vidět, ale nějak se mi to příčí. Takže vždycky pro jistotu plavečky. Je mi tam dobře. Když je velké horko, proud vody z hadice dokáže krásně zchladit.

Pokud se mi bude odpoledne chtít, sbalím deku, sednu na babetu a zajedu se vykoupat do nedalekého lesního rybníka. /asi 6 km/ Ještě uvidíme. Užijte si všichni, dokud to jde. Za nějaký čas budeme zase všichni nadávat, jaká je to vlezlá zima. *palec* Jaga.

km

já to asi nechápu, to se v tom bývalém hnojišti smažíte a nebo koupete?

@km: je to prostě vybetonovaná plocha /čtverec/, ze 3 stran obezděná asi do výšky 1,20 m. 4 strana volná. Vše čisté, léta nepoužívané. Tam mám lehátko a vanu s vodou. Klid, není tam odnikud vidět. Co je na tom k nepochopení? *ee*Jaga.

pb®
hodnocení

0x
Jsem u svěžího a čistého Baltu. Dnes teplota krásných 23°C a krásná pláž v Kolobřehu. Jo včera, to bylo vedro 30°C.
ben®

pb - u Baltu bylo vždy dobře (pro toho, kdo si chce dovolenou užít a ne se jen smažit ve vedru u Jadranu). Doporučuji ty jejich pečené rybičky u stánku, jestli to tam ještě provozují (znám je jako děcko ze Štětína z přístavu).

fram
hodnocení

0x

Pomalým (hůlkovým) krokem k Říčce, v 9.30: Nikdo tam, jenom běžci. Krmení kapříků (? ryby malé) z lavičky ve stínu dubu zbytkem chleba. Žádný pták kromě holubů. V říčce zelená voda (asi i sinice, neb se nikdo nepřišel koupat). Ticho. Jeden pejskař.

koupak
hodnocení

0x
Ze jsi socka neznamena ze je to drahe. Tak sed doma na prdeli. Pro pet lidi za petset je to zadarmo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]