Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Také se vám letos 8. července zahalil život do tmy a smutku?

Od: quentos®

Sice jsme to tak nějak tušili všichni, nicméně lékařské prognózy byly vesměs pozitivní... kdo smutní se mnou? cs.wi­kipedia.org/...

Jako bych tušil, proč jsem za posledních 12 let zjezdil dvanáct jejích koncertů ve čtyřech státech...

Také se vám letos 8. července zahalil život do tmy a smutku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

3x
ne, (skoro) neznam

hodnocení

3x

Já, krásný chraplák, moje oblíbená zpěvačka, myslela jsem, že se z toho dostane. Total Eclipse of the Heart–Bonnie Tyler|The 1983 Power Ballad That Still Moves Us#80s #classichits

hodnocení

To já taky, lékařské prognózy byly vesměs pozitivní a věřily v plné zotavení...

Od r. 2014 i moje oblíbená zpěvačka...

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, ne, nebyl jsem její fanoušek, tak jsem zprávu o jejím úmrtí vzal jenom v potaz. Zdravím!
doplněno 28.07.26 21:31:

Znal jsem/znám jenom asi dvě její písničky, na které se hezky trsalo v mládí na diskotékách. Jako žena nebyla moc hezká, ale to je, bohužel, úděl většiny žen z VB. Poslouchat najednou její celé LP bych asi nedal.

hodnocení

1x

Taky neznám.

hodnocení

0x
Ano, je to smutný, měl jsem ji rád. Ovšem takový je život.
Když na kluka ze sousední vesnice spadne při horolezecké výpravě kámen a zabije ho, je to taky moc smutný. Každá smrt je nepříjemná, a i když se nám to nelíbí, k životu to neodmyslitelně patří.

stavinoha
hodnocení

0x
Nevim, neznam, je mi to fuk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]