Nejste přihlášen/a.
Největší, aby pečivo zůstalo co nejdéle čerstvé. Aby se tam vydalo víc než 8 rohlíků
2x
Pokud by stačil 30x40, tak níže, naše česká firma.
Kdybyste chtěla větší rozměr, zkuste kontaktovat a optat se.
Měla jsem dotaz kvůli propustnosti mouky a opravdu komunikovali.
Tyto sáčky si myslím, že vydrží. Síťované sáčky z obchodů, co prodávají u zeleniny, moc nevydrží a chleba, pečivo se zadrhává. Tyto z hladké pádákové látky budou lépe klouzat.
----------------------
Informace o vzniku: forbes.cz/...
0x
doporučuju jednorázový mikrotenový sáček, většinou bývá v obchodě k dispozici hned vedle rohlíků, utrhnete z roličky ![]()
@km: Pokud nechate pecivo v mikrotenovem sacku, chyti za par hodin plisen. Plisen na pecivu je, i kdyz ji nevidite pouhym okem.
V platenem pytliku muze testo dychat. Chleba v nem vydrzi i 5 dni, rohliky max. 3. Ale skladovat oddelene.
máte k tomu nějaký zdroj, nebo je to jen váš výmysl?
a v tom plátěném pytlíku dýchá asi i ta plíseň, že, a plno spór skrz ten pytlík dopadne až na pečivo, že?
jinak spustu poradců zde by vám napsalo, že pečivo nemá plíce a proto nemůže dýchat ![]()
@km: chtel jste zdroj, tak prosim:
napr. tady: jimejinak.cz/...
nebo tady:
energozrouti.cz/...
Neni to muj vymysl!
nezlobte se na mě, to neni zdroj, to napsala údajně nějaká "eva" a nějaká "Hana Smětáková", to je úplně stejný, jako když něco vy plácnete v diskuzi. navíc tyto dámy, jistě vědecké kapacity ohledně skladování pečiva, tam nepíší nic o tomto "chyti za par hodin plisen. Plisen na pecivu je, i kdyz ji nevidite pouhym okem"
ano, nezezelená, ale je tvrdý, často už druhý den, takže taky na vyhazov. ček si nevybere. ale pozor na to, že už po pár hodinách to pečivo je v mikrotenu přece plesnivý, jen to neni vidět! ![]()
@km: Jsme na diskuzi. Nemusite me zesmesnovat za muj nazor a zkusenost!
Skladujte si pecivo, jak chcete!
Ja volim platene pytliky!
v pořádku, já vám ale váš názor neberu, a nepíšu vám pod váš příspěvek o tom, že pytel na pečivo z povlaku na polštář je ble...
a taky váš názor nezesměšňuju, jen jsem zopakoval co jste sama napsala. ale směšné to je, to je pravda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.