Nejste přihlášen/a.
0x
Nepíše o větším množství větších much.Píše ...napadaly větší mouchy... ( tedy dvě-tři-čtyři ).Pokud se tedy tři a čtyři už nepovažuje za větší množství.
Větší množství např. u drog už by bylo něco jiného ![]()
0x
Horká káva mouchy nezajímá.To už musela být skoro studená a mouchy ( dvě/tři/čtyři ) chtěli to hnusné spařené mléko.Jako člověk bych nepil ani kávu s mlékem - to už není káva.V mládí jsem při jízdě na kole a motorce spolikal tolik much,že už je mi to jedno.Kdybych neměl rád protein a doplňky stravy,tak bych je jen teda vytáhl -já bych je teda vyndal lžičkou- a normálně vypil ![]()
0x
Pravidlo cca 5 vteřin: Když spadne chléb s máslem (namazanou stranou dolů?) na zem a zvedne se do té doby, lze ho jíst... Nefunguje. Na mouchy v horké kávě by to mohlo / nemuselo platit také. Ale: Záleží na prostředí - čistotě.
Je to na horské chatě - tam bude prostředí hlavně čisté a mouchy z horké kávy budou obzvláště dezinfikované a křupavé ![]()
0x
Vas dedecek na poli by urcite mouchy vylovil a kavu vypil!
A co zjistite na internetu?
Predokladam, ze zeny by kavu uz nepozrely a muzi by si na ni pochutnali.
Ja bych se tedy napila jenom ciste vody a kavu bych si dala dole v udoli v kavarne!
Ale hlavne bych se kochala krasami prirody a nezapinala internet!
Trochu vam zavidim, ze mate jenom takoveto starosti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.