Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V přírodě picknick a pití kávy

Od: jana45
Jsme na horské chatě s venkovní terasou, kde jsem si udělala kávu s mlékem.Jelikož byla ještě horká tak jsem mezitím dělala něco jiného.Mezitím mne tam napadaly větší mouchy při míchání lžičkou jsem zjistila.Co byste v takovém případě dělali vytáhli mrtvé mouchy a pili kávu dále nebo uvařili novou?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jasně že vypila, to dá rozum! Přece kafe, do kterého spadly mouchy, hlavně masařky, které předtím sedly na kdeco, je nejchutnější!

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, moc nevěřím tomu, že by do hrnku s kávou během chvilky napadalo větší množství větších much. Kdyby šlo o jednu mušku, tak tu bych z hrnku odstranil a kávu si v klidu vychutnal, ale muší pohřebiště bych vyhodil. Zdravím!
sparenamoucha

Nepíše o větším množství větších much.Píše ...napadaly větší mouchy... ( tedy dvě-tři-čtyři ).Pokud se tedy tři a čtyři už nepovažuje za větší množství.

Větší množství např. u drog už by bylo něco jiného *smich*

ben®
sparenamoucha - máte pravdu, předjímal jsem skutečnost. Ovšem, pokud si tazatelka všimla těch much až při míchání kávy lžičkou, tak byly možná řádně nacucané u dna šálku. Ale to je jen spekulace a tazatelka nám to zde jistě objasní (nebo už se ani neozve, což je pravděpodobné).
sparenamoucha

...(nebo už se ani neozve, což je pravděpodobné). *palec* - si taky myslím

sparenamoucha
hodnocení

0x

Horká káva mouchy nezajímá.To už musela být skoro studená a mouchy ( dvě/tři/čtyři ) chtěli to hnusné spařené mléko.Jako člověk bych nepil ani kávu s mlékem - to už není káva.V mládí jsem při jízdě na kole a motorce spolikal tolik much,že už je mi to jedno.Kdybych neměl rád protein a doplňky stravy,tak bych je jen teda vytáhl -já bych je teda vyndal lžičkou- a normálně vypil *smich*

fram
hodnocení

0x

Pravidlo cca 5 vteřin: Když spadne chléb s máslem (namazanou stranou dolů?) na zem a zvedne se do té doby, lze ho jíst... Nefunguje. Na mouchy v horké kávě by to mohlo / nemuselo platit také. Ale: Záleží na prostředí - čistotě.

sparenamoucha

Je to na horské chatě - tam bude prostředí hlavně čisté a mouchy z horké kávy budou obzvláště dezinfikované a křupavé :-D

Jo, tam na horách, tam je čistej vzduch,

všude kravinec, na něm plno much...;)

Jinak tomu ale nevěřím. Protože mouchy se horkým pokrmům a nápojům vyhýbají a paní píše, že káva byla horká. Na tu by nešly.

A řešení: Vegetarián ať mouchy vyhodí, masožrout se na ně neohlíží a pije a pije a...*blee* Jaga

bramburka
hodnocení

0x

Vas dedecek na poli by urcite mouchy vylovil a kavu vypil!
A co zjistite na internetu?
Predokladam, ze zeny by kavu uz nepozrely a muzi by si na ni pochutnali.
Ja bych se tedy napila jenom ciste vody a kavu bych si dala dole v udoli v kavarne!
Ale hlavne bych se kochala krasami prirody a nezapinala internet!
Trochu vam zavidim, ze mate jenom takoveto starosti!

ltz
hodnocení

0x
A co vy, vy jste muší kávu vypila?
bramburka

Taky by me zajimalo, jak se nakonec tazatelka rozhodla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]