Nejste přihlášen/a.
Lidi jsou neskutečně hnusni. Byla jsem ve slušné restauraci na zahrádce, zapomněla jsem.tam.misku na pití pro psa, za.10.min zpět, nebyla a nikdo ji neodevzdal. A já poctivy blbec odevzdala mobil.a peněženku se 2 tis v obchodě.
1x
Stávají se různé věci, zeták letěl služebně někam na dva týdny, cestou ztratil všechny klíče. Když se ocitl za čtrnáct dní zase na letišti, byl šokován, protože když procházel rámem, řekli mu, že tam minule nechal svazek klíčů a v pořádku mu je předali.![]()
0x
0x
Člověka to zamrzí, ale pejskovi jistě koupíte misku novou. Navíc v restauracích se zahrádkami, u občerstvení, zmrzliny apod. často už misky na pití pro pejsky bývají. Je dobře, že na ně lidé pamatují, i zvíře má žízeň.
Před časem jsem na parkovišti ve městě vedle auta zapomněla své trekové hole. Přišla jsem na to až doma /10 km/ . Hop do auta a zpátky. Nedělala jsem si žádné naděje. A ONY TAM POŘÁD LEŽELY!
Nepoctivci asi měli zrovna volno.
Naopak, našla jsem peněženku s hotovostí, doklady a platebními kartami. Starý pán. Vezli jsme mu to až domů, choval se nabubřele, nepříjemně. Připadala jsem si jak u výslechu gestapa. Ani nepoděkoval, hrábnul po tom, udělal čelem vzad a zmizel. Že já husa jsem to tam nenechala, někdo by si možná juchnul. Jaga.
Ještě mě napadlo - pokud takhle chodíte s pejskem často a občas zapomínýáte, noste mu místo kupované misky třeba tu plastovou od zmrzliny, nebo od Ramy...Tu když zapomenete, nebude to škoda.
0x
0x
Ano - někteří lidi pejskaři jsou hnusní. Někteří nechávají jejich hovínka kdekoliv na zemi / někteří je nechávají kousat do doručovatelů zásilek / někteří je uvazují přímo u vchodu do obchodu / a někteří nechávají jejich misky ležet kdekoliv na zemi a neuklízejí si je...
Pak jsou ti slušnější co to po nich uklízí aby nebyl všude binec.Jste na pobytu v hotelu - tak asi už víte kdo tam má taky pejska-zrovna byl taky na zahrádce a mohl by ji během deseti minut sebrat.Nebo tam seděl nějaký host taky s pejskem? Kdybych byl jen kolemjdouci ,tak si za deset minut ani neobjednám ani nevypiju pivo.I když mám psa,tak bych si cizí odložené misky ani nevšímal ( nosím si svoji ) a rozhodně bych si ji necpal mokrou a oslintanou do batohu nebo igelitky před ostatními hosty.
Nějak té historce nevěřím - ale to je můj názor.
Já věřím - prostě ji obsluha z restaurace vyhodila. U vás věřím tomu, že jste nejvzornější pejskař a máte psa plyšového.
Prostě ji slušná obsluha z restaurace během deseti minut vyhodila.Tím uklidila binec po nepořádném pejskaři co po sobě a svém pejskovi neumí uklízet.
Co bude psát až někde zapomene toho psa?
mol: ...definujte hnusného pejskaře.
Kde jsem přesně toto slovní spojení použil? Abych věděl v jaké souvislosti to definovat.
mol: Tak to si musíte přečíst i tu větu následující.Z ní možná pochopíte koho považuji za hnusného pejskaře.A píšu někteří.
aja1946 rovnou napíše - Lidi jsou neskutečně hnusni = takže podle ní všichni lidi a to je nepravda.Já mezi ně nepatřím.
Jinak na rozebírání češtiny a slovních spojení si založte svoje jiné vlákno - sem do tohoto vlákna to nepatří.
@aja1946: Nesouhlasim s vami! Ne vsichni lide jsou hnusnni. Ja jsem ztratila v garazi kozeny nahrdelnik (muj oblibeny), dala jsem do vytahu cedulku a behem pul hodiny jsem mela nahrdelnik zpatky!
Kvuli jedne odklizene psi misce bych nezatracovala vsechny lidi!
Jiste jste v zivote potkala i spoustu dobrych lidi!?
Navic mi pripada hrozne malicherne, s takovou historkou chodit na internet.
Co kdyby to delal kazdy?
0x
Investice do speciální lahve:
tamer.cz/...
Hůř se bude zapomínat a pejsek se s vámí o vodu podělí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.