Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lašák zase na letišti

Od: jenyk®
Přátelé, co říkáte na opětovnou instalaci Radomíra Lašáka do funkce ředitele letiště Praha? To to jednou nestačilo?
Co šlo, to už prodal, ziskové dálkové linky zrušil. Tak asi má za úkol zlikvidovat letiště úplně, vše zbourat a vystavět asi sklady.

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

4x
"ANO bude líp" pokračuje v rozkrádání státu. Čekal někdo něco jiného?

hodnocení

3x

Nezáleží na tom, co říkáme, ale zda

1) nás nějak tato volba ovlivňuje

nebo

2) můžeme nebo nemůžeme věc ovlivnit.

Osobně je mi to úplně putna.

ben®

vibe2 - rozumím. To bude asi tím, jak říká pan Babiš, že letadlem moc nechodíte .

Ne. Můžu mít svůj soukromý tryskáč.

ben®

vibe2 - také řešení, ten letiště nepotřebuje .

Kromě toho - na letiště mám mnohem blíže do Vídně než do Prahy.

Takže nějaká Praha mi je ukradená.

ben®

vibe2 - tím se vysvětluje, proč máte provýchodní politické názory (Západ je daleko, Východ láká).

Můžete prosím objasnit tento myšlenkový skok, když mám na letiště mnohem blíž do Vídně než do Prahy (ve skutečnosti je to stejně daleko do Brna, Bratislavy i Vídně, takže mohu volit kterékoliv z těchto letišť, pokud jde o lety), tak musím mít provýchodní názory?

Co je vám do mých názorů? Vy sám máte jaké názory?

Co jsou to provýchodní názory? Co jsou to prozápadní názory?

Myslíte si, že provýchodní názory jsou špatné? Považujete se za "západ"? Považujete se za cokoliv jiného, než Slovan? Myslíte si, že západní rasy (Germáni včetně Rakušanů, Anglosasové, Francouzi, Španělé, Italové) jsou Slovanům nadřazené? Co si myslíte o severských (severoevropských) národech (ty jsou na východě)? Myslíte si, že Slované jsou méněcenná rasa?

Myslíte si, že prozápadní názory jsou dobré? Považujete se za "východ"? Považujete se za Slovana?

Proč si myslíte, že existuje jen "západ" a "východ"? Kdo nejde se západem jde proti nám? Kdo jste to "vy", kdo chcete "patřit na západ"? Proč si myslíte, že "patřit na západ" je dobré? Znáte úsloví Ex Oriente Lux?

Myslíte si, že Pražáci jsou všem ostatním obyvatelům ČR a zejména na Moravě nadřazení, protože jsou na zápedě a lísají se Germánům (ostatně vždy se k nim lísali, třebaže jim Heydrich dal jasně najevo, že Češi a Slované vůbec jsou méněcenná rasa, která může nanejvýš sloužit vznešeným Árijcům a pak budou vyhnáni na Sibiř?

Běžte se bodnout.

ben®

vibe2 - teda, nikdo jiný s takovým obrovským mindrákem na poradně snad ani není . A oslovit stále neumíte.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, proč sem a ne rovnou do Volné diskuze? Sám se tam nedostal, tak pátrejte, kdo ho tam dosadil (že by naše vláda, která někde někoho vyhodí a jinde někoho přidá či vrátí )? Zdravím!

doplněno 22.07.26 12:50:

Včera večer v TV říkala "pravdomluvná" paní Schillerová, že se letištní odbory nemají čeho obávat, protože letiště chrání zákon, který prý vláda nebude měnit. Ovšem, tato paní také nedávno říkala, že by ve vládě s SPD nikdy neseděla a jak ji to tam nyní sluší . Případ pana ministra Klempíře a poplatků ČT a Čro, resp. jeho názorová otočka, je jednak známá a také varování, pokud by se snad našel někdo, kdo lidem v této vládě věří.

doplněno 22.07.26 20:43:

Ono to bude ještě zajímavé a uvidíme, jestli se potvrdí, že tato vláda, aby měla na rozhazování/rozdávání/dárečky, se pokusí prodat třeba i ten Karlštejn (možná se už o tom nyní jedná v Číně a byl tím pověřený pan Okamura ).

hodnocení

Bene, já to datloval na mobilu a rubriku jsem zadal špatně, i když na mobilu mě připadla jako správná. Omluva.
Klidně to může sys přesunout.
Mě to připadá, že vláda zkouší, co všechno lidé vydrží. Jak vidno, lid vydrží opravdu hodně a dlouho.
Případně, aby se prostý lid zabýval něčím málo podstatným a nahoře byl klid na jiné lumpárny.
ben®

jenyk - OK. Myslím si, že k přesunu otázky dojde hned, jak to sys najde, protože jde o politiku.

ben®
Tak už je (nečekaná ) změna. Včera nemyslitelné se dnes stalo skutečností - pan Babiš popřel slova Alenky (jak říká familiárně paní Schillerové) a přiznal možnost privatizace letiště a tudíž změnu zákona. Tato vláda opravdu nemá "šperklapku" a prožere nám všem budoucnost.
hodnocení

Já se už nedivím ničemu. I kdyby si tam Lašák sebou vzal luftjardu. Tím by byla celá tragikomedie korunována.
Asi chce Andrej na letišti pěstovat řepku...
ben®
jenyk - nebo vládě avizoval pan Okamura, že přiveze ze své současné zahraničně-turistické cesty (kam šel, jak by řekl pan Babiš, na letadle) velkou dodávku sazenic čínského zelí a bude potřeba uvolnit prostor .

S radostí pro Vás jsem otázku přesunul. Je spokojenost?

hodnocení

Milane, vřelé díky.
ben®
milancukrar - snad ano, vždyť politika tam/tady má svou rubriku.

Pane Bene, já mysle, že určitě budete spokojen, ale Vy jen snad spokojen.

:)

ben®

Fakt je nutné být stále ve střehu a raději se už ničemu nedivit. Nedávno paní Schillerová říkala, že to, co minulá vláda důchodcům prý vzala/ukradla, už nejde vrátit (čímž popřela předvolební slib Hnutí ANO 2011) a najednou pan Babiš připustil výplatu mimořádné dávky k důchodům. Nejdříve pan Babiš nechtěl, aby ČR byla v evropské protiraketové koalici a dnes už tam chce (viník byl prý pan Zůna, že ho neinformoval). No, jsou to klaune v cirkuse .

jendad

Já se vubec nedivím. Jedni mafiáni nahrazují druzí . Myslet si , že chtějí zvýšit životní uroveň lidem muže jen naiva.

Cílem panstva je přeci bohatnout . A nejlépe se bohatne na druhých *haha*

km
hodnocení

2x
asi se neco vari

nox®
hodnocení

2x

Tak ještě 3 a půl roku na to, to tady pořádně podojit, tak ať to stojí za to.

jendad
hodnocení

2x

Prodávat se asi bude na burze 40% akcií .

e15.cz/...

Burziáni budou juchat , že naše mrtvá burza trochu ožije *smich*

petrme
hodnocení

2x

Lumpové a darebáci jsou nezničitelní. Vyhodíte dveřmi, vlezou oknem.

ben®

petrme - a když už nemohou ublížit, tak alespoň zasmrdí .

nox®
Lidé si to přejí, jinak by je nevolilo přes 30% voličů a dokonce při posledních odhadech ještě posílili, přestože nebyl den, kdy by nebyla nějaká ostuda, kauza nebo provalená zlodějna. 4 roky lidi nadavali na to, že minulá vláda zadlužovala stát, teď ti samí nadávají na prezidenta, že vetoval zákon k otevření dalších stavidel zadlužování. Celé je to o nějaké lidské hlouposti, neznalosti, nenávisti a snaze ublížit druhým, kterým pro svoji hloupost nerozumí. Takže co jiného říct, než že si zasloužíme pořádně přes hubu? Problém je, že hlupákům to bude stejně jedno.
0rion

Je to jak píše nox. Za situace, kdy třetina lidí jsou buď naprostí hlupáci, kteří vůbec nechápou co se děje, nebo dezoláti, kteří se nejlépe cítí ve sračkách, tak tohle nemá řešení. Holt musíme padnout úplně na držku, pak se snad některým voličům Babiše v té jejich dutině, né že rozsvítí, to těch pět neuronů nezvládne, ale aspoň znejistí a k volbám již nepůjdou.

Proč ti, co mají jiný názor "jsou buď naprostí hlupáci, kteří vůbec nechápou co se děje, nebo dezoláti,"?

Co když to oni budou tvrdit i Vás?

Zkrátka mají jiný názor, který je třeba respektovat.

Přeji úspěšný víkend.

asd1

Jasně, král je nahý, ale je třeba chválit mu šaty. Říct že je nahý je nerespektování jeho názoru že ty šaty má *zed*

Ad aktuální veto - program mají vyrovnaný rozpočet, a když jim prezident vetuje zákon který by umožnil mnohem jednodušší zadlužování bez limitu, tak prskaj jak jim škodí. On tím naopak zajišťuje aby svůj vlastní program dodrželi.

Nabrat půjčky, rozprodat co jde, prachy prožrat a odklonit pro sebe a své známé... A pak si to tu vy a vaše děti vyžerte. Debilové si tohle zvolili a ještě tomu tleskaj *zed*

0rion

Ano, tohle je dnes ohromná móda, vše schovávat za názor, a na ten má přece každý právo, a máme ty sociální sítě, takže si své "názory" může vytrubovat do světa. Mně je vcelku jedno co si myslí nějaký Franta Flinta, ovšem když zvolí partu, která rozkládá náš společný stát, tak to už jaksi nelze ignorovat. Stejně tak když někdo hlásá, jak jsou vakcíny škodlivé. Zpovykané maminy pak nenechávají děti očkovat a vrací se nám do společnosti dávno vymýcené nemoci, které ohrožují nás všechny. Atd., atd. Samozřejmě se můžeme plácat po ramenou, jak jsme tolerantní a máme tu zde tu svobodu slova, každý si může tvrdit co chce, ovšem pokud tomu dáme zcela volný průběh a jen nečinně přihlížet, tak to postupně vyústí v poškození celé společnosti.

ano
orion - ovšem pokud tomu dáme zcela volný průběh a jen nečinně přihlížet, tak to postupně vyústí v poškození celé společnosti. Prosím, jak se účinně nepřihlíží? Nějaká totalita, či boj?
jendad

Víte . Říká se tomu demokracie , svoboda , nezávislost . Já vím , že nejefektivnější model vlády je osvícený absolutismus .

Jenže i ten panovník časem zestárne , je dementní atd.

Tak nějak bych řekl , že minulá vláda udělala hodně proto , aby nebyla zvolena. V mediíích každý den o válce ve východních stepích . Vyrábíme elektřinu z jádra za 20h a z uhlí za 40h , ale platíme 8kč a to jí máme přebytky co exportujem . Co si pak má myslet občan než že ho vrchnost odírá .

A tak zbyl Babiš jako jediná opozice proti té hvězdné pěchotě co nám vládla . Bohužel lidé si musí vyžrat co si navařili . Média vlastní oligarchové a tak zamlčují co se jim nehodí a předkládají chléb a hry.

ben®

jendad - plácáte blbostě, lži a hloupostě. A to se tady bude bezmozkům (typu fijálooctup) líbit. Kdo měl/má všech "pět pohromadě" věděl koho volit a koho nikoliv. Vlastně nejde ani tak o výsledek voleb, ale o tu vládnoucí svoloč, která z toho vzešla. Fakt žumpa byla vybrána až do dna a ještě kousek níže. Pan Okamura, který se ujal role dozorce zbytečného cestování poslanců, je s kamarády na turistickém poznávacím pobytu v Číně a Velká čínská zeď je zřejmě pro ČR přínosná, tak proto se tam nechal fotit (ten vlajkosnoš nepřiveze ani pandu ).

0rion

ano: Vy jako volič ANO (SPD, MOTO) to nepochopíte. Pro vás je totalita jakýkoli postih za lživá tvrzení (lidí z vašeho tábora), kritika Babiše útok na demokratické volby, a dezoláti, které někdo klepne přes prsty, tak jsou pro vás mučedníci, skoro jako chartisti za komančů. Je to marný...

ano

Orion - jsen nevolič, bohudík, protože ani jednu z těch pakáží, co se v posledních letech předvedla volit nebudu. Ale zaujal mě váš postoj třídního boje:-D Ano - je přitakání...

0rion

Babiš a jeho parta jsou pakáž. Tak vidíte, že se nakonec shodneme pane "třídní boj" :-D

ben®

Je to mírně mimo téma, ale zdá se, že snad už i vláda a koalice pochopí význam onoho sousloví a co je to předběžné opatření (soudu) a že se s ním musí spěchat a jednat neodkladně. Pan Foldyna jim to snad na svém případu z vlastní/tradiční rodiny, ze které byl předběžným opatřením na měsíc vykázán z důvodů násilností na ženě a dětech, ve Sněmovně vysvětlí tak, aby to konečně pochopili všichni jeho kolegové a že to není nic abnormálního/udivujícího/pro prezidentského.

jendad

No a zde je problém .

spoleksalamoun.com/...

,, Nejproblematičtější není samotná myšlenka, že Ústavní soud může v extrémním případě předběžně zasáhnout i v kompetenčním sporu. Nejproblematičtější je rozsah a forma zásahu. Ústavní soud zde neuložil pouze zdržovací povinnost. Uložil pozitivní povinnost jednat. A tím se materiálně dostal přesně tam, kam starší judikatura v režimu § 80 zákona o Ústavním soudu vstup zakazovala. ,,

ben®

jendad - netrapte se tím. Důležité je, že i Vy máte radost, že to v Ankaře dobře dopadlo a byl tam i někdo jiný, kdo tam nepřiletěl jenom kvůli podání si ruky s panem Trumpem, dotazem na Melánii (proč nepřišla na letadle ) a za nakupováním, jako botoxová paní Monike. Prezident tam důstojně reprezentoval ČR, pan Babiš tam byl zbytečný. Kde byli na summitu pánové Zůna a Macinka jsem se nikde nedočetl.

mll
hodnocení

0x

To je ten, co nedovedl zajistit plynulé odbavení kufrů, nebo to byl někdo jiný?

Abych pravdu řekl, tam takové věci ani nesleduju. To, že československé aerolinky už nejsou československé jsem teda zaregistroval (i když se Smartwings stále odvolává na tradici ČSA).

Letiště je jako nádraží, to žádné letecké linky neprovozuje, to provozujou dopravci. Letiště jim akorát musí nediskriminačně poskytnout zázemí. Takže jediný způsob, jak nějaké linky zrušit, je chtít vysoké poplatky (ale to by muselo chtít bez rozdílu po všech). Dopravci se pak přesunou na levnější letiště (letos prý táhne Bratislava, což z evropského pohledu je ještě větší díra jak Praha, navíc s Vídní a Budapeští za rohem).

fram
hodnocení

0x

Pražské Letiště Václava Havla má své genius loci. A to se ničí...těmi různými Hrabkami. Voliči jsou zřejmí sklerotici (nahrnutí ANa zpět) nebo jak je to s nima? Značka ČSA není (jen holding), nýbrž Smartwings, OK ještě je.

Pravidelný let EK139 společností Emirates z Dubaje (DXB) do Prahy (PRG) přistane dnes podle plánu ve 13:00 na Letišti Václava Havla Praha (Terminál 1) *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]