Nejste přihlášen/a.
jak sami vidíte, společnost jde špatným směrem, lidé jdou ždímání od společnosti a stávají se v podstatě otrokama.
Skončí toto někdy nebo jsme zaslepení a děláme že je vše v pořádku? Příroda trpí a také tvorové žijící na této planetě a v pozadí se vše přehlíží, vidíte to tak také?
Jak to cítíte vy?
3x
Nezoufejte, některá zvířata považovaná za vyhynulá se znovu objevila. Např. jeden druh zubra a další druhy. To je dobrá zpráva, ne?
0x
Já bych to napsal jinak, moderní civilizace jde špatným směrem (nebo spíš ne zcela správným). Já naštěstí žiju v Evropě a zde to není tak markantní, čili to doklepu celkem v pohodě. Horší to budou mít mladí, ovšem když člověk v něčem vyrůstá, tak to bere jako "normál", takže i oni to nějak přežijí. Člověk jako druh má výhodu, že je dost přizpůsobivý, zvykne si na všechno a všechno přežije - tedy až na několik ne moc pravděpodobných výjimek, jako třeba asteroid nebo virus.
...Člověk se přizůsobí. Ale třeba také špatně - vis např. nárust autizmu ve Spojených státech: autismport.cz/...
0x
0x
Vše se vrací do starých kolejí
Petr Pavel byl mohutně oslavován na festivalu ve Varech.
Kulturní fronta se vrací do časů, kdy oslavovala komunisty.
Máte pocit, že třeba Masaryk byl komunista? Jeho oslavovali, jedna z mých tchýní ho pamatovala, "jak tatíček Masaryk jel přes Ostravu na koni a dav ho vítal." Králové také byli komunisté? Co vy vlastně o komunistech víte?
babkazov®
"Co vy vlastně o komunistech víte?"...Nevím, co ví pan jendad, ale já jsem vyrůstal v rodině plné komunistů, jejich pomocníků a milicionářů. Moc dobře si pamatuji, co říkali dva dny po listopadu 1989, a po celou dobu, co žili.
Ale jsou lié, které nepřesvědčí ani historikové na novodobé dějiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.