Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotace ministerstva kultury

Od: magdon®

Chápu dobře z přiložené tabulky, že jistý spolek žádal ministerstvo o dotaci 400000 Kč a dostal "kulový"?

Dotace ministerstva kultury

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

0rion
hodnocení

3x

Kde tam vidíte nějaké ministerstvo?

hodnocení

Ten zobrazený obrázek je vystřižený ze stránek "strniště" o poskytnutých dotacích. Tahle část se týká ministerstva kultury, ale prakticky stejné údaje jsou i u několika dalších organizací, žádaných "strništěm"o dotaci.

Tohle jsem neuváděl, protože jsem dotaz formuloval co nejstručněji a se smyslem otázky to nijak nesouvisí.

hodnocení

2x

No dle té nuly bych řekl že nedostali nic

Ale nejlepší je se zeptat zastupitelky pro středočeský kraj a to Mgr. Petry Peckové (STAN)

Jelikož ta dotace má být z rozpočtu Středočeskéhofondu kultůry a obnovy památek

stredoceskykraj.cz/...

mll
hodnocení

0x

No jo. Dostali kulový s přehazovačkou. Taky jsou na chvostu. Nahoře dostali do koruny o co si řekli (a bodů zase o tolik víc nemaji, předpokládám, že to jsou procenta ze sta možných bodů). Dotace a granty jsou naprosto nevyzpytatelné. Záleží kolik je peněz, kdo to hodnotí a podobně.

xx
hodnocení

0x

Tak jsi dostal nulu.No a?

Ale počkej až tu oficiálně státem přiznanou nulu budeš vracet a dávat do účetnictví *smich* i s úrokama...

PS: co se staráš o rok 2024? Kroupa z nebe udeřila do hlavičky?

hodnocení

Co to píšeš za kra..nu *sok*? Už to nehul, nedělá Ti to dobře! Já o nic nežádal, nic jsem nedostal a nic vracet nebudu. A to jednoduše proto, že s tím nemám vůbec nic společného. Jen mě zajímalo, proč se rekonstrukce památky, která se táhne už 7 let a měla být hotová v roce 2024, zatím nijak moc neprojevila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]