Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modřiny žluté

Od: mof1
Dobrý den,
Zjistil jsem že mám na noze tyto modřiny 3 a jednu světlou na druhé noze. Může to být leukemie? Na krevním obraze jsem byl před měsícem.

Modřiny žluté
Modřiny žluté #2
Modřiny žluté #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vy jste se ještě nikdy neuhodil a neměl modřinu? Protože pokud byste měl pak byste mohl vědět , že modřina mění barvy a někdy je jako "duha".

hodnocení

0x

Pokud jste se neuhodil a modřiny jste zjistil úplně náhodou, může to být cokoliv, konzultujte s praktickým lékařem, aby se zjistila příčina..

Manžel měl 5 ozářek kybernetickým nožem a následně velký pokles krevních destiček, stačilo, že se opřel třeba nohou o hranu stolu a objevila se modřina. 2 roky docházel na pravidelné kontroly na hematologii, než se mu to srovnalo.

hodnocení

0x

To, co je teď žluté, bylo určitě zprvu modré, pak zelené - no a teď žluté. Jak se modřina hojí, vstřebává, její barva se mění. Jak jste přišel, proboha na leukemii? To si klidně můžete myslet, že je to třeba záškrt, žloutenka, tanec svatého Víta nebo horečka omladnic. *smich2* Přestaňte se zbytečně pozorovat a začněte žít. Pokud Vám není ještě 90, nemá cenu se nemocemi zabývat. Jaga.

lubos

A jestli mu/jí už devadesát je,tak se nemá už cenu tím zaobírat a otravovat doktory :-D

chlochydesss
To kdyby tady byla nase amaterska sarlatanka Liska5, tak by tazatel odchazel s diagnozou zanet slepeho streva a s doporucenim masitovat si levy usni boltec masazi z Tantry na strance 94. Buhvi, kde se ta smutna obet cizich saratanu a vlastni naivity zasiva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]