Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupani u hradce kralove

Od: prostejatojsem odpovědí: 3 změna:

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte kde jsou nejčistší písáky, jezera, rybníky u Hradce Králové. Na koupání a žádná nudapláž! :) .. nejlíp i hezká pláž! :D Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Stříbrňák, Běleč. . .

hodnocení

0x

Opatovice, Ždánice..

hodnocení

0x

Pěkně jsem si zaplavala na Plačickém písníku /když jedeš z HK na Libišany/.

Hodně lidí se jezdí v létě koupat na Oplatil, část se taky jmenuje Hrádek, má to možná i jiné názvy. /za Ždánicemi/.

Pokud i dál, jsou pěkné písníky u Přelouče - Mělické, ale to už je od HK asi daleko.

Jinak jsem váídala dost lidi se koupat na písníku, když jedeš po silnici č. 11 z Kuklen na Jaroměř. Je to vpravo, hned u silnice, naproti jsou Svobodné Dvory. Tam jsem se nekoupala, ale vídala jsem tam dost lidí. Jsou tam z vody takové ostrůvky. Nevím ale, jak se to jmenuje.

A´t už nám to začne! *slunce*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]