Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis DTest

Od: lucinkaf* odpovědí: 16 změna:

Přeji krásný pátek a obracím se s dotazem, zda je tu někdo, kdo má přístup k výsledkům testů časopisu DTest:)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

marenka*

Hangare... *palec*Mě takhle vytočili tím, když udělali test granulí pro psy.Naprosto mimo mísu. *zed*

jirbar*

Copak pejsek nepapal. A ochutnali jste. Nebyly zkažené.

Musíte dát na doporučení v některých pořadech nezávislé Televize Nova. Tam mám vychválí všechno. I ten největší šmejd z Mountfildu.

bena*

Nova - to bych nenazýval seriózní televizí, ale rasistickým anti-vlasteneckým bulvárem. Jejich rasistické a neojektivní zpravodajství se mi vůbec nelíbí a nechápu, jak můžou mít nejsledovanjěší večerní zprávy.

8976*
hodnocení

0x

o co Vám konkretně jde

hop®
hodnocení

0x

Myslíte www.dtest.cz?

lucinkaf*
08.08.10 11:36

přesně to*slunce*

terinecka*
hodnocení

0x

Ahojky,já přístup mám,tak dej vědět,oč máš zájem.

lucinkaf*

Jde mi o to, že bych se ráda dozvěděla výsledky testů integrovaných myček, kombinovaných lednic, varných desek a digestoří. Pokud se tam najdou i trouby, tak i ty. Koukala jsem, že mezi testy byly většinou i moji favorité, takže by mě zajímalo, jak to vše dopadlo. Za každý výsledek předem děkuji moc*pusa* Je mi líto kvůli pár výsledku dávat osm stovek..

repak*

Pokud ty věci opravdu chcete kupovat, tak se těch osm stovek spolehlivě vrátí. To byla i moje úvaha v době, kdy vybavuji dvě kuchyně, chci koupit pračku, ... Pokud časopis nebude mít příjmy, asi zanikne. Klasika: potřebuji infromaci, proč bych za ni ale platil ... Ale svou práci bych rád prodával co nejdráž. Když Vy nedáte vydělat, nebudete mít sami od koho vydělat.

Jde to i levněji: obsahy jednotlivých čísel jsou na webu. Zjistěte si, která Vás zajímavý a požádejte v redakci o jejich zaslání nebo si je tam vyzvedněte. Několikrát jsem to ke své spokojenosti udělal.

hop®

Repaku, myslím, že Lucinkaf to už díky mému odkazu vyřešila, dotaz vytáhla z propadliště dějin další tazatelka...

casopisdtest
Dobrý den,
velice nás těší zájem o naše testy. Není však možné zveřejňovat výsledky tímto způsobem. Tyto informace jsou zpoplatněny a to zejména z důvodu, že náklady na testování výrobků jsou v řádu deseti tisíců až statisíců korun a jediným způsobem, jak tyto náklady získat zpět, je především prostřednictvím předplatného.
Jsme nezisková organizace a nemáme finanční prostředky z reklamy. Pokud bychom dávali veškeré informace běžně k dispozici, tak by naši předplatitelé neměli nadále zájem u nás zůstávat a skončily by tak jediné objektivní a nezávislé testy.
Nabízíme různé formy předplatného, včetně možnosti objednat si pouze jednotlivé články či předplatit si přístupy do webového archivu (kde jsou kompletní výsledky testů i z předchozích ročníků) na jeden měsíc. Nejedná se o žádné astronomické částky, zvlášť když díky testům můžete ušetřit nemalé peníze.
Děkuji za pochopení.

vermonka*

Ahojky.

mohl bys mi prosím Ťe poslat na mail. test zimních pneu z čísla 10/2008? Je to pod názvem Zbyteční risk. Nejjednodušší by byl Tvůj přístupový mail, aje stačí jen ten článek.

Předem děkuju. Vermonka.

buss
hodnocení

0x

a co tak pohledat jejich šoty na TV? Někdy to opisují i jiné časopisy, nebo weby, vyhledááávat.

hodnocení

0x

Tady jsou testy z pořadu Černé ovce- ceskatelevize.cz/... Je tam všechno možný. Snad to trochu pomůže.

lucinkaf*
hodnocení

0x

vyřešila jsem to tak, že jsem si na dva měsíce předplatila časopis i s přístupy na net, měsíc je za necelé dvě stovky, zjistila jsem si a pročetla to, co mě zajímalo a bylo. V době, kdy jsem dotaz zadávala, tato možnost nebyla, nebo jsem ji tedy nikde nenašla, objevila se tam krátce nato, takže jsem ji využila. Doma mám tedy dvě tišněná čísla, časopis mi docela pomohl, hlavně archiv, paradoxně mi to pomohlo vyřešit vánoční dárky, kdy jsem se rozhodovala mezi dvěma výrobky a oba na testu našla. A tuto možnost doporučuji každému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]