Nejste přihlášen/a.
3x
Dobrý den, zase budu nařčen, že jde o politiku, ale opravdu mně dnes udělala radost ta šikovnost ukrajinské armády, která dala pocítit strach a nejistotu obyvatelům Moskvy, tedy hlavnímu hnízdu agresora. Hezké obrázky i videa a dalo by se asi říct něco o "ochutnání vlastní medicíny" či "do lesa se volalo tak dlouho, až se z lesa ozvalo zpět" nebo o "pádu do vlastní vykopané jámy". Ukrajinci, pokračujte, děláte to dobře. Zdravím!
2x
Potěšilo? Dnes?
1/ Zítra jedu do Beskyd na setkání veteránů zn. Favorit a Forman. Bystřička je krásná přehrada a báječně se v ní plave.
A tak jsem dnes vařila, aby bylo s sebou a všechno se mi to povedlo. Prima. Nic jsem nepřesolila, nepřipálila, nepoválela...![]()
2/ Poznala jsem tady na poradně novou příjemnou rádkyni, ale jen virtuálně. Bydlíme totiž každá na opačném konci republiky. Ale třeba se také někdy potkáme, kdo ví?
3/ Vymyslela jsem pro zetě k jeho svátku básničku, podle mě vtipnou. Uvidíme, jak bude potěšen.
Každý se těší z něčeho jiného. Cvakající a pípající haďas by mě neoslovil. Před měsícem mi v Jizerkách lezla přes cestu veliká zmije, necvakala, nepípala, ale já raději honem mazala pryč.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.