A navíc, i když japonsky neumíš, tak to čteš s docela dobrou výslovností
gulvclx
Text asi aní není v japonštině, protože ten kdo japonsky umí jako já, tak vidí něco jako: Pokrm sukitaki. Bát se? Tři jedna možná?.? Možná je to španou transkripcí.
Přijde Andrej Babiš k věštkyni a požádá ji o náhled do budoucna, ta se podívá do křišťálové koule a říká: "Vidím velký dav lidí, všichni slaví a radují se." Babiš se vrtí celý natěšený a ptá se: "A co já? Co dělám, mávám jim?" Věštkyně odpovídá: "Je mi líto, ale mříže jsou ve stínu, nevidím za ně."
Žena je u zubaře, který ji právě vrtá zub. V tom začne celou minutu vyzvánět její mobil. Po chvilce opět celou minutu. Potřetí už to zubař nevydrží. Je rušen od své práce, proto vezme mobil a stručně se ptá kdo volá. Ozve se hlas, prý manžel, ale zubař ho nenechá domluvit, jen mu rychle stručně oznámí, že už bude brzy hotov a manželka se mu hned potom ozve.
zubar zvedne telefon, rekne "halo", z telefonu se ozve "ja jsem..." ale zubar mu skoci do reci "me nezajima kdo jste, ja za chvili uz budu hotovej, pak si ona vyplachne pusu a az pak vam muze zavolat!" a zavesi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.