Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stolice a bobky

Od: 578
Dobrý den,
Dneska ráno jsem byl na záchodě. Při pohledu na stolici byla normálně hnědá ale jak jsem ještě tlačil, tak ke konci jsem měl takové černé bobky. Co to může být krvácení? Je mi 32.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Snězeno větší množství masa.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, krvácení snad nikoliv. Možná jste předčasně vytlačil základ další (zatím nehotové) stolice, která bude tmavší nebo to bylo něco hůře stravitelné. Ono záleží na tom (barva, konzistence, množství), co jste dříve jedl, tak vzpomínejte, jaká pochoutka se takto v těle proměnila. Zdravím!

hodnocení

0x

Barva mohla být třeba po ovoci, po borůvkách apod. Některá jídla stolici zabarví. Pokud to není jasně červená krev, nemělo by to být nic zlého.

Vnuk, jako malý klouček, na mně jednou chtěl nového nanuka, zářivě modrého. Nelíbil se mi, ale nakonec jsem mu ho koupila. A když došlo na vyloučení, vypadalo to jako zářivě modrý safír. *smich*

Myslím, že se nemusíte ničeho bát. Jaga.

Černá stolice bývá i po některých lécích.

trtr
hodnocení

0x
Tak šup, každý se pochubme svojí výstavní šiškou. *smich* Ne, bude to v pohodě. Jinak pokud budete mít obavy, tak až půjdete k obvodnímu lékaři na prevenci, tak se předem vyzvedněte odběrovou sadu na OK. Nejsem si ale jist úhradou vaší či ZP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]