Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letáky mají kvůli zbytečnému opakování položek hodně stran

Od: hubert3

Zdravím, všimli jste si toho, že letáky mají místo např. tradičních 30 stran např. 50 a přitom je to to samé. Třeba ta samá sekaná je jednou uvedena mezi dalšími 6 výrobky na jedné straně a pak je tam zvlášť přes celou stránku. Nebo teď Lidl - na začátku je šunka za 19,90 a pak na straně 13 je ta samá znova. To jako se hraje pexeso v nových letácích, nebo o co jde? Uměle se předhánějí že čím více stran tím lépe leták? (jako kdysi čím více pruhů tím více Adidas..). Mě osobně to třeba částečně i uráží. To mě, nebo i jiné lidi mají za blba, že to přehlédnu nebo proč to tak je? Mě to spíše přijde únavné. Nebo jde snad o to, aby lidé nenakupovali podle letáků?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Rozhodně se nenechejte urážet ! Chce to rezolutní řešení.

To je , ale, kupodivu velmi jednoduché traiva-shop.cz/...

JJ, taky mám na schránce.
Sice musím cca . jednou měsíčně obnovovat, holt nějaká dobrá duše nám to ze schránek strhává, ale funguje tak jak má.

Dnes už do schránky nehází-nemají přístup a je na to pořadač přede dveřmi. ALe v minulosti (když toto ještě nebylo) jsem párkrát roznašeče (pokaždé jiný-jiná!) nachytal při činu i přřes nálepku "Nechci letáky a reklamní tiskoviny!". Odpo: mně to nezajímá a naemám čas tzkoumat a číst co tam máte! Udržel jsem se abych mu nyvynadal do bezvědomí, ale co jsem mu řekl si za rámeček nedal!

hodnocení

1x
Jelikož letáky neodebírám, tak nevšiml.

hodnocení

1x

Letáky si neberu a na schránkách máme zákaz vhazování, tak od toho mám celkem klid ;)

Ale klidně to reklamujte u vedoucího prodejny, že se cítíte ošizen, když vám za ty strašné peníze, co za to platíte, nabídli tu šunku rovnou 2x *smich*

hodnocení

0x

Tak. A ted si vyzradil zapletku. To Ti pekne dekuji. Priste alespon na zacatku varuj, ze budes spoilerovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]