Nejste přihlášen/a.
Zdravím, všimli jste si toho, že letáky mají místo např. tradičních 30 stran např. 50 a přitom je to to samé. Třeba ta samá sekaná je jednou uvedena mezi dalšími 6 výrobky na jedné straně a pak je tam zvlášť přes celou stránku. Nebo teď Lidl - na začátku je šunka za 19,90 a pak na straně 13 je ta samá znova. To jako se hraje pexeso v nových letácích, nebo o co jde? Uměle se předhánějí že čím více stran tím lépe leták? (jako kdysi čím více pruhů tím více Adidas..). Mě osobně to třeba částečně i uráží. To mě, nebo i jiné lidi mají za blba, že to přehlédnu nebo proč to tak je? Mě to spíše přijde únavné. Nebo jde snad o to, aby lidé nenakupovali podle letáků?
3x
Rozhodně se nenechejte urážet ! Chce to rezolutní řešení.
To je , ale, kupodivu velmi jednoduché traiva-shop.cz/...
Sice musím cca . jednou měsíčně obnovovat, holt nějaká dobrá duše nám to ze schránek strhává, ale funguje tak jak má.
Dnes už do schránky nehází-nemají přístup a je na to pořadač přede dveřmi. ALe v minulosti (když toto ještě nebylo) jsem párkrát roznašeče (pokaždé jiný-jiná!) nachytal při činu i přřes nálepku "Nechci letáky a reklamní tiskoviny!". Odpo: mně to nezajímá a naemám čas tzkoumat a číst co tam máte! Udržel jsem se abych mu nyvynadal do bezvědomí, ale co jsem mu řekl si za rámeček nedal!
0x
Tak. A ted si vyzradil zapletku. To Ti pekne dekuji. Priste alespon na zacatku varuj, ze budes spoilerovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.