Nejste přihlášen/a.
Tzv. český prezident, ale relativizující agendu ve pospěch "občanů Československa", tedy německých kolabortantů a zrádců z CS pohraničí razí stále, v podstatě převzal štafetu od zemského Škůdce no. 1 Fialu a nejen, že vychvaluje předsedu revanšistického postnacistického pohraničního spolku pohrobků předMnichovkého rozvratu Českoslovenka těmito předky CS němců. Zmíněný předseda zvaný Posselt, přitom zasedal v tomto revanšistickém spolku před pár desítkami let ještě s ryzími nacisty, kteří byli středními i vyššími články zrůdného německého Hitlerismu za 2.WW. Také tento revanšistický spolek měl ještě před pár lety ve stanovách zrůšení posvátných Benšových dekratů a tím jasnou revizi výsledků 2.WW.
Neleze dále k "českému" prezidentovi nezmínit, také jeho apl, že budoucnost ČR je jen ve Spojených státech Evropských, dále jeho výslovné prosazování zrušení práva veta v EU pro ČR a zavedení vysoce předlužené € měny, kdy nezadlužené země € zony ručí za dluhy zemí jako Řecko, Itálie, Francie, které mají astronomické dluhy, ale násobně vyšší příjmy na osobu než třeba € zonové Slovensko...
3x
To není český prezident. To je prezident České republiky.
A Přemyslovci vyvraždili Slavníkovce - myslíte, že za to přijali odpovědnost?
3x
2x
Příspěvek obsahuje směs reálných faktů, subjektivních interpretací i nepravdivých či zavádějících tvrzení. Je pravda, že prezident Petr Pavel podporuje hlubší integraci EU a že Terezín byl místem nacistických zločinů. Není ale doložené, že by prezident České republiky "stavěl rovnítko mezi oběti a vrahy" nebo porušoval Ústavu. Text je silně emotivní, nacionalistický a používá přehnané historické paralely.
Já mám tedy ohledně ČJ co kecat, ale jeho věty jsou i strašně nepřehledné a nečitelné.
Nějaký slovosled, spádovost a obsahově nějaký směr... to prostě chybí.
Je to takový ten výkřikový "vyblitek" dostat vše ze sebe ven, co mě štve a co mi na to řeknou jiní.
Za mě, já řeknu toto. Až pak se můžu snažit pochopit problém tématu.
0x
Dobrý den, ani změna nicku nepomohla - zase jsem Tomia (podle zlých slin a bobků) poznal
. Česká SPD a německá AfD jsou velcí kamarádi, tak si to pořeší i bez nás. Zdravím!
P.S. Jeden kolega zde často radí hloupost rozchlastat, já radím s alkoholem už zcela přestat.
protokolar - Tomio, když si člověk uvědomí, že nynější (názorově) soudruzi Zaorálek či Kavan (dříve ČSSD) byli svého času naši ministři zahraničí, tak se skoro přestane divit, že tam je nyní na tomto postu pan Macinka
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.