Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kšiltovka - názor

Od: mira778 odpovědí: 16 změna:

Zdravím,
chtěl bych jsem se zeptat, která se vám ze tří kšiltovek líbí nejvíce? :)
momentumskate.com.au/...
wholesalediscountcaps.com/...
neweragunstig.com/...

Mockrát děkuji za rady

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Za mě č. 2:) Jednička je příšerná, doba co největších značkových nápisů už je pryč...

doplněno 01.04.13 20:54:

U třetího odkazu jsem prostě klikla na "hledat googlem", první odkaz byla ona kšiltovka:) Dvě vteřiny:)

doplněno 01.04.13 21:02:

Hopíku, no jasně:) Ale někdy se zadaří, znáš to sám..;)

hop®
hodnocení

0x

Poslední odkaz mi nefunguje.

Ale stejně těžko říct. Jde Ti o tvar, o značku, o barvu, také záleží na jaké hlavě ta čapka bude sedět...

hm*

V posledním odkazu je dvakrát "http", nutno odmáznout.

doplněno 01.04.13 21:52:

Uf, eště že už nejsem malej, to bych snad za radu, že nebyla dost dobrá, dostal na zadek.

hop®

Ano, ale čapku jsem stejně nenašel.

Možná by bylo pro všechny lepší vložit opravený funkční link, než říkat co je "nutno", ne?

doplněno 01.04.13 21:01:

Martino, jistě nebylo příliš složité najít, ale snad by mělo být v zájmu tazatelů psát funkční odkazy, v tomto případě to vyšlo. Někdy (když mám více času) hledám správný web podle nefunkčního linku a potom sem vložím nalezený funkční odkaz... ;)

doplněno 01.04.13 21:06:

Martino, vždyť zas tak moc nevrrrrčím! ;)*smich*

artik*
hodnocení

0x

neweragunstig.com/...

trojka je nejlepší

hop®

A jako Artik ;)

Díky za funkční link, konečně někoho napadlo to sem dát, když už to našel! *palec*

doplněno 01.04.13 21:09:

... ale souhlas, taky se mi líbí nejvíc, z těch tří variant... *smich*

technoman*
hodnocení

0x

1 - moc "komerční", adidas je už fakt tuctovej a došly mu veškerý nápady

2 - NY, to nosí fakt kdekdo.

Existují jiný značky, ne tak moc okoukaný;)*ee*

3 - nejlepší, neokoukaná*frajer**placni*

mira778
hodnocení

Omlouvám se,

třetí odkaz: momentumskate.com.au/...

mira778
hodnocení

Trochu sjem se do toho zamotal :D

Díky za doplňění :)

hoper

to je těžko,každý má jiný vkus kámo hlavně že si vybereš sám:)

hoper

tak ani ta druhá není špatná,záleží jestli máš tmavší hadry nebo spíš světlejší no...

technoman*
hodnocení

0x

Taky záleží s čím , k čemu jí budeš nosit -aby to nějak šlo k sobě barevně

hoper

taky bych bral asi tu trojku:),dvojka je dost světlá záleží jakou k tomu zvolíš mikinu nebo triko

borax*
hodnocení

0x

2. nebo 3. jedničku určitě ne! Ale ta 2. je asi nejlepší.

hodnocení

0x

Já jsem divná. V okolí postávají velmi dobře oblečení mladí cygani se řvoucími mobily s rapem v rukou.. Mají na sobě bílé tepláky, bílou nebo černou bundu, tenisky, nejraději červené a kšiltovky. A na všem jsou obrovské nápisy sportovních firem a fajfky a tři bílé proužky. Mají nagelované vlasy a smrdí jak kurvin kufr. *blee* Takže mi se nelíbí ani jedna čepice. Ani jediná.

doplněno 02.04.13 11:57:

Ladin *haha*

ladinpraha*

Babčo, asi jsem taky divnej. Tohle si posadit na hlavu, tak bych si připadal jako ..., no, asi jako žokej, kterýmu zdrhnul kůň. Ale je to vkus tazatele. Proč se ptát cizích lidí, co si obléct, čím upoutat? Jak kdysi řekl Šimek: Posaď si na hlavu kýbl dehtu a otočí se i chlap.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]