Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych jsem se zeptat, která se vám ze tří kšiltovek líbí nejvíce?
momentumskate.com.au/...
wholesalediscountcaps.com/...
neweragunstig.com/...
Mockrát děkuji za rady
Poslední odkaz mi nefunguje.
Ale stejně těžko říct. Jde Ti o tvar, o značku, o barvu, také záleží na jaké hlavě ta čapka bude sedět...
V posledním odkazu je dvakrát "http", nutno odmáznout.
doplněno 01.04.13 21:52:Uf, eště že už nejsem malej, to bych snad za radu, že nebyla dost dobrá, dostal na zadek.
Ano, ale čapku jsem stejně nenašel.
Možná by bylo pro všechny lepší vložit opravený funkční link, než říkat co je "nutno", ne?
doplněno 01.04.13 21:01: Martino, jistě nebylo příliš složité najít, ale snad by mělo být v zájmu tazatelů psát funkční odkazy, v tomto případě to vyšlo. Někdy (když mám více času) hledám správný web podle nefunkčního linku a potom sem vložím nalezený funkční odkaz...
Martino, vždyť zas tak moc nevrrrrčím!
A jako Artik
Díky za funkční link, konečně někoho napadlo to sem dát, když už to našel!
... ale souhlas, taky se mi líbí nejvíc, z těch tří variant...
Já jsem divná. V okolí postávají velmi dobře oblečení mladí cygani se řvoucími mobily s rapem v rukou.. Mají na sobě bílé tepláky, bílou nebo černou bundu, tenisky, nejraději červené a kšiltovky. A na všem jsou obrovské nápisy sportovních firem a fajfky a tři bílé proužky. Mají nagelované vlasy a smrdí jak kurvin kufr. Takže mi se nelíbí ani jedna čepice. Ani jediná.
Ladin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.