Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účastníci zájezdu jsou zlí

Od: honzas11
Tak na jak dlouho ještě tipujete nedůstojné kňourání našeho vašeho prezidenta? Nesluší mu víc to běhání po Praze?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mana
hodnocení

9x
Několikrát se mě podařilo na manifestaci vidět pana prezidenta Pavla a úplně se mě poté rozzářil den, má obrovskou auru a je to největší osobnost hned po V. Havlovi. Však také bojoval v disentu, když moudře rozkládal prohnilý a zatuchlý komunistický režim zevnitř a uspíšil tak Velkou listopadovou revoluci. 17. listopadu 1989 stál na Národní třídě čelem ke studentům a vedl tak revoluci. V následujících revolučních dnech mocně zvonil klíči od konspiračního bytu. Nyní bojuje za mír, když se nás snaží vyzbrojit nejlepšími, tedy US zbraněmi.
0rion

Koukám nejblbější komentář a nejvíc lajků, samozřejmě i ocenění od honzina, jak jinak :-D

Pane Orione, asi to bude tím, že vrána k vráně sedá, dále pak i mlčící většina.

007cz
hodnocení

7x
Honzo, pokud myslíš vašeho prezidenta (čestného), tak ten po Praze neběhá.
Účastníci zájezdu jsou zlí
honzas11
hodnocení

Když píšu že mu sluší víc běhání, tak tim myslím člověka který nebehá? Tvoje myšlenkové pochody jsou tak geniální, ze jsem si z toho normálně sedl na zadek. Naštěstí primárně kvůli oběda...
007cz
Aha, tak to bude určitě tenhle prezident. Dobrou chuť.
Účastníci zájezdu jsou zlí #2
007cz
zakladatel a prezident organizačního výboru RunCzech

nov
hodnocení

7x

Nedůstojné je zakládání diskuzí tohoto typu. Místo vašeho kňourání zde vyběhněte ven na čerstvý vzduch!*jasne*

0rion
hodnocení

7x

Někteří to asi neví, tak jen připomenu, že summitů NATO se prezident vždy účastnil, je to celkem logické, protože je vrchním velitelem armády. Kroutím tedy hlavou nad tím, proč se místní kobliháři pohoršují, že prezident PP trvá na tom, že se bude také účastnit. Proč se nepohoršujete nad Babišem, který bez jakéhokoli rozumného důvodu chce prezidentovi účast zakázat? Je infekční nebo v letadle pro něj není místo? Nikoliv, to jen Babiš se prostě rozhodl udělat prezidentovi naschvál. Super taky bylo, jak přišel pozdě na schůzku a že prý "mu to nějak nevyšlo", ani slovo omluvy. Kdo se chová nedůstojně nechť si každý posoudí sám.

0rion
hodnocení

6x

Honzi, ty to v tý svý hlavičce máš ale pomotaný. Ten kdo neustále kňourá, jak mu všichni ubližují, tak to není PP ale váš guru Babiš. Zrovna teď skoro brečí, jak se proti němu spikl vrchní soud a snaží se ho zničit, chudáčka nevinného. Pan prezident si jen brání svá práva a odmítá se podřídit šikaně dětinského šaška Macinky. Chápu, že prezidenta nemáš rád a nenecháš na něm nit suchou, ale holt to musíš rozdýchat, že si nenechá čůrat na hlavu od téhle party nýmandů. Babiš natož Macinka nemají co rozhodovat o tom, kam prezident pojede nebo nepojede, tohle jim dle ústavy vůbec nepřísluší.
Místo aby si Babiš dupnul a Macinku si srovnal do latě, tak mu neustále ustupuje. Nejprve trafika pro Turka, teď zase naschvály prezidentovi. Velmi slabý premiér, hlavně že imunita mu nebyla zrušena a nové dotace pro agrobarony byly odklepnuty.

Orione, ty asi žiješ v nějaké jiné realitě. Jinak bys tu nepsal ty svý nejapnosti. O PP právech a podobně.

nox®
hodnocení

5x
Máte vládu estébáků a buranů, tak máte být spokojení, že tam máte svoje lidi a nekňourat kvůli prezidentovi. Není to důstojné.

vili
hodnocení

3x
Zajímavé je, že lidé z mého okolí, kteří o prezidentovi neříkají, že kňourá, se mají relativně lépe, než lidé vašeho typu, pane honzas11. A nemyslím finance, myslím celkově stav tělesného a duševního rozpoložení.
Takže bohužel, jestli opravdu moje pozorování platí, upřímně vás lituju. Musí to být pro vás peklo. Já osobně slibuju, že si dneska na vaši počest nedám odpoledne na zahrádce kávičku, abyste se nepohodlně a nešťastně necítil jen sám.

jiofa
hodnocení

2x

Připadá mi to, jako když nějakého puberťáka nehce holka a on trvá na svém, že musí a musí být jeho. Není to prezidenta důstojné takové handrkování.

0rion

Kdybyste byl prezident, tak budete dělat to co vám řekne premiér se svým frackovitým ministrem? Možná jste zvyklý ze své domácnosti, že vám manželka řekne, žádná schůze, tam jdu já a ty hybaj mýt nádobí. No dobrá, vaše věc, ale proč tohle očekáváte i od druhých?

jiofa

orion: Jsem za svého života zvyklý na lecos, ale na vaše kecy zde si lze zvyknout jen těžko. Ano, nečíst je což dělám velice často.

liska5

Orione, máte moji podporu!

0rion

Děkuji liško :)

hodnocení

2x
No k tématu nic nemám.
Ale už dlouho se chci zeptat.
Pánové vy máte naprogramovaný nějaký script, nebo bota na určité slovíčka?
Bo třeba měsíc zde na pořádné o vás není slyšet, ale jakmile se zde objeví téma, Babiš, Okamura, Fiala, Pavel, atd..., tak najednou jako když střelí a jste zde a okamžitě komentujete.:-D
aum

Tak jen houšť... :-D

Účastníci zájezdu jsou zlí #3
Účastníci zájezdu jsou zlí #4

A proč se maskuje za Klause?

honzas11
hodnocení

Já se fakt bavím. Kolik nesmyslných odpovědi ještě přijde, než se najde někdo, jenž disponuje takovou úrovni intelektu, aby dokázal pochopit psaný text a případně odpovědět na otázku. Není to nic složitého. Pro vás je asi životně důležité, jestli pojede Pavel na oběd do Ankary, že vás představa neúčasti dohání k frustraci a musíte si tady ulevit. Tak směle do toho. *mala*
petrme

Důležité je, aby na takováto setkání jezdil někdo slušný, kdo nebude dělat ostudu jako něktěří hulváti, kteří sedí ve vládě. Dnešní vyjádření Babiše na dotaz novinářů, proč nepřišel na schůzku s prezidentem včas a proč se neomluvil, bylo, že není jeho podřízeným, což dost jasně vypovídá o Babišově úrovni. Vrána k vráně sedá.

petrme, 1* a *palec*

0rion

petrme: To jste vystihl dobře, já ještě dodám, že je velmi žádoucí, aby na setkání, na kterých se řeší budoucnost evropské bezpečnosti, jezdil někdo, kdo tématu rozumí a dohlédne dál než jen ke svým volebním preferencím a do účetnictví svého byznysu.

007cz
Proč by nás měl jet zastupovat senilní dědek, který ani nezná funkci NATO, neví kde je Grónsko a přitroublý kolotočář?

jendad
hodnocení

0x

Já si moc přeji, aby PePa Odpracovatel vybojoval ty kompetence pro sebe, ale hlavně pro své nástupce.

Až se stane prezidentem třeba Turek, pak uvidíme, jak nadiktuje premiérovi Kupkovi ministry, které Turek chce, a které pak Kupkovi bude jmenovat, a jak bude určovat premiérovi, kam pojede prezident, a co zbyde na Kupku

Nevíme, kdo přijde po Pavlovi Odpracovateli.

lubos
09.05.26 23:41
hodnocení

0x

aum

Pěkné. Ale bez ohledu na politiky, kteří jsou právě u moci, krmí státy stabilně a spolehlivě banky - tzv. "obsluha státního dluhu". Nevíte o nějakých písních či demonstracích proti nim?

0rion

Song jsem si nepouštěl, mám obavu, že tyhle věci by mohly snižovat mé IQ (soudě podle toho, jak vygumovaní jsou lidé, kteří tyhle věci hltají a pak nad tím nadávají). Nicméně pravdou je, že někteří politici mají své funkce především jako podporu svého byznysu. Nejvíce nějaký Babiš, jestli ho znáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]