Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soutěž Kde domov můj

Od: rybicka®

Sledujete na ČT1 soutěž Kde domov můj? Nechápu proč když čte Háma otázku tak do toho tříská dost hlasitá "hudba"?! Taky vám to vadí? Mně teda jo a nehledě k tomu novému "vylepšenému" studiu, to se taky moc nepovedlo...:(

V AZ kvízu ani Na lovu žádné rušivé zvuky nejsou a taky to jde...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ne, nesleduju, takže je mi to jedno.

liska5
hodnocení

2x

Hudbou "podmalované" hovory i rozhovory mi vadí všude...

A tady to studio se taky nepovedlo. Na tak výrazném a roztříštěném pozadí se ti lidé vepředu jaksi ztrácejí.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, kouknu se v PC, soustředím se na text/mluvené slovo/otázky i odpovědi a žádnou rušivou hudbu nevnímám. Ovšem, já mám perfektní sluch, ale co vím, tak stížnosti na rušivou hudbu píší do televize paradoxně ti s horším sluchem, protože mají zvuk moc hlasitě. Pokud sledujete soutěž v TV (přístroji), tak si zkuste přes menu poladit možnosti zvuku. Zdravím!
hodnocení

No tak horší sluch určitě nemám! Jestli jde v TV ovlivnit to, aby mluvené slovo bylo slyšet a rušivý podkres se ztlumil, to nevím..? Proč to tam vůbec cpou, jakože je to in? No nic, asi s tím nic nenadělám...jen jsem myslela jestli to taky někdo vnímá jako obtěžující a rušivé...

ben®

rybicka - kdo by si přiznal, že by mohla být chyba u sebe, že? Projděte si nastavení/menu v TV a zaměřte se na zvuk. A jinak se radujte, že tato soutěž běží v kuse a bez reklam (jinde to tak není, což je větší hrůza, než nějaký hudební podkres). Také si můžete postěžovat přes kontakty na stránkách/webu ČT (mám to vyzkoušené, jsou tam arogantní/asertivní).

liska5

Jaká chyba u sebe? To nemá logiku pouštět do mluveného slova hudbu! A to slyším dobře.

A těch, co hůře slyší, je dost. To by mohli tvůrci pořadů akceptovat.

ben®

liska5 - já zase nepovažuji za logické přerušovat/dělit pořady (hlučnou) reklamou. Mám jen jednu možnost, jak to řešit a tu využívám - nesleduji žádnou komerční TV. Pokud tazatelka nebo i Vy nemůžete něco ve vysílání TV překonat (reklamy vám oběma určitě nevadí), tak to nesledujte (přístroj se dá i vypnout).

hodnocení

Liska má pravdu! Taky slyším fakt dobře ale když čte otázku tam mě prostě irituje ten protivnej hlučnej podkres. Někdy je rušivá a zbytečná i hudba v jiných filmech nebo pořadech. Reklamy 10-15 min několkrát za film mě taky nebaví, taky se raději díváme na ČT, ale někdy není zbytí když nás pořad zajímá tak holt reklamu přetrpíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]