Nejste přihlášen/a.
Sledujete na ČT1 soutěž Kde domov můj? Nechápu proč když čte Háma otázku tak do toho tříská dost hlasitá "hudba"?! Taky vám to vadí? Mně teda jo a nehledě k tomu novému "vylepšenému" studiu, to se taky moc nepovedlo...![]()
V AZ kvízu ani Na lovu žádné rušivé zvuky nejsou a taky to jde...
0x
No tak horší sluch určitě nemám! Jestli jde v TV ovlivnit to, aby mluvené slovo bylo slyšet a rušivý podkres se ztlumil, to nevím..? Proč to tam vůbec cpou, jakože je to in? No nic, asi s tím nic nenadělám...jen jsem myslela jestli to taky někdo vnímá jako obtěžující a rušivé...
rybicka - kdo by si přiznal, že by mohla být chyba u sebe, že? Projděte si nastavení/menu v TV a zaměřte se na zvuk. A jinak se radujte, že tato soutěž běží v kuse a bez reklam (jinde to tak není, což je větší hrůza, než nějaký hudební podkres). Také si můžete postěžovat přes kontakty na stránkách/webu ČT (mám to vyzkoušené, jsou tam arogantní/asertivní).
Jaká chyba u sebe? To nemá logiku pouštět do mluveného slova hudbu! A to slyším dobře.
A těch, co hůře slyší, je dost. To by mohli tvůrci pořadů akceptovat.
liska5 - já zase nepovažuji za logické přerušovat/dělit pořady (hlučnou) reklamou. Mám jen jednu možnost, jak to řešit a tu využívám - nesleduji žádnou komerční TV. Pokud tazatelka nebo i Vy nemůžete něco ve vysílání TV překonat (reklamy vám oběma určitě nevadí), tak to nesledujte (přístroj se dá i vypnout).
Liska má pravdu! Taky slyším fakt dobře ale když čte otázku tam mě prostě irituje ten protivnej hlučnej podkres. Někdy je rušivá a zbytečná i hudba v jiných filmech nebo pořadech. Reklamy 10-15 min několkrát za film mě taky nebaví, taky se raději díváme na ČT, ale někdy není zbytí když nás pořad zajímá tak holt reklamu přetrpíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.