Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak chápete tento vtip?

Od: milanp®

...trošku mi uniká pointa...

Jak chápete tento vtip?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Nepříliš vtipná slovní hříčka. Dámy se opíraly o sud a o plot.

ben®

bimbam - asi to tak bude (poloha ženy, resp. opěra při/během tvoření děcka nějakým pánem).

k2

Ona se nejen nepovedla ta slovni hricka, ale i ta "poloha bublin" je nejaka podivna, anebo mi unika nejaky dalsi rozmer vtipu?

kmet
hodnocení

0x

Žádná další vtipnost tam není. Dialog nedrží logiku, "osud" říká žena vpravo → mluví zjevně o tom dítěti u plotu
následuje její otázka "A ty?" na ženu s kočárkem → očekáváme odpověď o dítěti v kočárku
ale místo toho odpoví zase dítě u plotu, takže obě odpovědi ("osud" i "o plot") se vztahují k jednomu a tomu samému dítěti. O dítěti v kočárku se nedozvíme vůbec nic. Typickým AI fuckup. To, že je to AI prozrazuje že žena stojí v plůtku (v plotě, důkaz - plaňka jde přes kabelku), dítě se opírá zády k plot, který je "rozbitý", na podporu tvrzení "o plot". Plot je umístěný úplně nelogicky do cesty... Vtipy AI zatím obecně nejdou.

Vtipy AI jsou k pláči. Syn si koupil nové elektroauto a vzal mě povozit, aby předvedl, co všechno to umí. Dvakrát řekl své virtuální průvodkyni: "Lauro, řekni nám vtip." Laura vyhověla, ale ani jeden nebyl vůbec srozumitelný. Taková slátanina.

Tak jsem si poručila já: "Lauro, řekni nám PIKANTNÍ vtip." To zřejmě Lauru překvapilo. Po chvilce odpověděla: "To ještě neumím, ale NAUČÍM SE!"

Takže i AI potřebuje občas školení. *tanec* Jaga.

kmet

Taky mám Lauru a zná jediný, jaké auto je nejlepší do terénu...

Tak jsem si vzpomněl :) - kdysi dávno, když nikdo ještě ani netušil, že někdy bude existovat něco jako EjÁj a Internet bylo sprosté slovo, jsem měl na počítači s procesorem 386 a operačním systémem "DOS" program zvaný "pokyd" (od slova "kydy", jako kecy). Komunikovat se s ním dalo jen písemně, tehdy ještě PC běžně nemívaly zvukové karty. Ten úžasný program se uměl normálně bavit na nejrůznější témata a na požádání vyprávěl i vtipy na slušné úrovni *vtip*. Člověk si ale musel dávat pozor, co mu píše (třeba vulgarismy), protože se velmi dobře učil a při první příležitosti Vám tu sprosťárnu obratem vrátil *smich*.

Takže nic nového pod sluncem *frajer*

(Možná bych ho někde ještě našel, ale bude asi na disketě, takže trochu problém ho dostat do PC) *zmateny*.

hodnocení

0x
K hledání pointy je třeba vzít v úvahu to jaké je pořadí dialogů - tedy O PLOT" a a proč zcela nečekaně bublinu O PLOT vynese malé dítě
a také význam o sud- jestli je to o sud jako specifikace postavy s BMI nad 40 nebo o sud, že se vsadila o sud a nebo že to že akt proběhl o sud ve vinném sklípku
k tomu mě napadá ... "tehdy jsi (nebo taťka)ještě očůroval plot"
(původně jsem přečetl bublinu "To víš, oDsud" -to by ten vtip teprv měl šmoldasovskou pointu - zobrala ho z dětskýho hřiště)

0rion
hodnocení

0x

Kdyby si ty ženské vyměnily bubliny s dialogy, tak by to jakous takous logiku mělo. Vskutku to vypadá jako popletený vtip od AI.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]