Nejste přihlášen/a.
0x
Žádná další vtipnost tam není. Dialog nedrží logiku, "osud" říká žena vpravo → mluví zjevně o tom dítěti u plotu
následuje její otázka "A ty?" na ženu s kočárkem → očekáváme odpověď o dítěti v kočárku
ale místo toho odpoví zase dítě u plotu, takže obě odpovědi ("osud" i "o plot") se vztahují k jednomu a tomu samému dítěti. O dítěti v kočárku se nedozvíme vůbec nic. Typickým AI fuckup. To, že je to AI prozrazuje že žena stojí v plůtku (v plotě, důkaz - plaňka jde přes kabelku), dítě se opírá zády k plot, který je "rozbitý", na podporu tvrzení "o plot". Plot je umístěný úplně nelogicky do cesty... Vtipy AI zatím obecně nejdou.
Vtipy AI jsou k pláči. Syn si koupil nové elektroauto a vzal mě povozit, aby předvedl, co všechno to umí. Dvakrát řekl své virtuální průvodkyni: "Lauro, řekni nám vtip." Laura vyhověla, ale ani jeden nebyl vůbec srozumitelný. Taková slátanina.
Tak jsem si poručila já: "Lauro, řekni nám PIKANTNÍ vtip." To zřejmě Lauru překvapilo. Po chvilce odpověděla: "To ještě neumím, ale NAUČÍM SE!"
Takže i AI potřebuje občas školení.
Jaga.
Tak jsem si vzpomněl
- kdysi dávno, když nikdo ještě ani netušil, že někdy bude existovat něco jako EjÁj a Internet bylo sprosté slovo, jsem měl na počítači s procesorem 386 a operačním systémem "DOS" program zvaný "pokyd" (od slova "kydy", jako kecy). Komunikovat se s ním dalo jen písemně, tehdy ještě PC běžně nemívaly zvukové karty. Ten úžasný program se uměl normálně bavit na nejrůznější témata a na požádání vyprávěl i vtipy na slušné úrovni
. Člověk si ale musel dávat pozor, co mu píše (třeba vulgarismy), protože se velmi dobře učil a při první příležitosti Vám tu sprosťárnu obratem vrátil
.
Takže nic nového pod sluncem ![]()
(Možná bych ho někde ještě našel, ale bude asi na disketě, takže trochu problém ho dostat do PC)
.
0x
a také význam o sud- jestli je to o sud jako specifikace postavy s BMI nad 40 nebo o sud, že se vsadila o sud a nebo že to že akt proběhl o sud ve vinném sklípku
k tomu mě napadá ... "tehdy jsi (nebo taťka)ještě očůroval plot"
(původně jsem přečetl bublinu "To víš, oDsud" -to by ten vtip teprv měl šmoldasovskou pointu - zobrala ho z dětskýho hřiště)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.