Nejste přihlášen/a.
0x
Podstatnou starost mi dělají velmi zákeřné pomluvy okolí, sousedů, kteří už i tak před časem šířili rozsáhle konspirace jak parazituji na kdekom a kdečem, "nikde nepracuje, z čeho žije, na kom parazituje, nemakačenko" atd.
Proč Vám to dělá takovou starost? Není to tím, že se sousedům moc svěřujete se svým životem?
A pokud se pletu, tak proč si dělat starosti s konspirací nějakých cizích lidí?
Podle mechanismu obtěžování od sousedů by se snad něco našlo, jak se efektivně bránit. Třeba i těm pomluvám.
Jsou lidi, kteří mají sousedy udavače a pomlouvače a ani, kdyby jste poslal 4 miliony na charitu, tak budete stále ve statusu tn divnej, ten špatnej, atd...
Takže co to je za lidi, proč se tak trápíte s jejich názory a jak to obtěžuje?
Stejný princip.
Neřešte to ani se s přízněnou částí rodiny a ani se spolužáky či přáteli. A už vůbec to nemějte potřebu u těchto skupin lidí různě vysvětlovat a obhajovat.
Sám vidíte, že je to k ničemu.
0x
Zkuste železo. Doplněk stravy. Já měl roky problémy, hlavně tedy s probouzením. A od té doby co jsem zkusil železo večer s večeří, tak se to dost zlepšilo. Samozřejmě to neřeší váš problém, ale třeba k něčemu to dobré bude. No a jednou za cca týden si dám neurol (ano, na předpis) a spím jak batole. Jinak ho neužívám. A dávkuji ho cca 1x týdně, ať si tělo nezvyká. Prý je dost návykový, když se do něj člověk opře. Železo s neurolem nemíchám. Na hluk použijte špunty do uší.. Taky zkušenost a ok. Je to jen o zvyku. Já bez nich vlastně ani neusnu, protože mám spíše představu, že mě něco v noci, nejlépe ráno ve 2 či ve 3 (abych měl pak problém usnout), případně zbudí, i kdyby mělo jít o náhodně proběhnutého psa...
doplněno 01.05.26 14:18:
A nejlépe spolu železo a vitamín C. Pak to působí lépe - asi lepší vstřebání. A zkuste to brát třeba 2-3 dny. Někdy to hned nezabere.
0x
Udelal jsem si orientacni vypocet na zaklade minulych let (inflace, rust zdravotniho, pojisteni nemovitosti, rust cen energii, provoz auta, proste pravidelne platby, sem tam zubar, bryle, mozna leky pribydou atd.) Proste takovy mix predpokladanych vydaju.
Bydlim ve svem a mam na pronajem komercni nemovitosti a podobnou castku v akciich, dluhopisech, ETF a podobne.
Cele jsem to zamichal, protrepal a vyslo mi, ze bych vyzil uplne bez problemu. V tom scenari, ktery jsem si vytvoril. Otazka je, jak se svet bude skutecne vyvijet a co vse se zmeni. Ja odpracovano jeste nemam (dalo by se doplatit), ale obecne mam naplanovano, ze po padesatce skoncim s praci a budu se venovat jen tomu, cemu chci.
Co si kdo mysli neresim, ale my mame sousedy skvele. Tak at Vam to vyjde! Lenoseni zdar
Je otázka času, kdy to napadne i jiné -isty z EU, protože EU Brusele to jsou melouni, přezrálí a tudíž už ne rudí uvnitř, ale hnědorudí. Cizinci zkrátka v neklidných dobách, v jaké se bezesporu nacházíme, tahají častěji za kratší konec, tedy myšleno v zvrácené optice melounů z Brusele "bohatí"cizinci, čili původní evropané... bohužel nejde vrátit čas a rozhodnost kolem roku 2007-2008 kdy stálo zlato už sice kolem 500-600 USD (desítky let předím se pohybovalo kolem 200USD, tehdy jsem sledoval ten růst), z toho je vidět v jakých řádech desetinásobků se reálně znehodnotili státní papírky zvané měny...Neni to nuda pořad u moře, na pláži, možná i v davech takyturustů...to tam cestuješ, "pobytuješ"sám?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.