Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci,
když čtu volnou diskuzi, tak je to samé Zdeněk Svěrák, Válka na Kubě, Donald Trump, Sojuz Komis, Jména Klámrt a Šourek, Jak daleko máte partnera a kolik stála flaška rumu, Pokřivenost pracovního trhu nebo pozitivní vliv alkoholu
. Výživná to témata.
Proto se zeptám zcela obyčejně.
Jak dnes trávíte či budete trávit dnešní nedělní den (případně jste trávili, pokud se sem kouknete večer).
Za mě hobby práce, pak trochu zahrádky a nakonec kino a možná po kině ... uvidíme ![]()
A co Vy?
Přeji příjemnou neděli a neřešte pořád problémy světa.
Bear

2x
Dobrý den, škoda, že jste tento dotaz nevložil hned do Volné diskuze, kam jistě a určitě patří (a bude tam přesunut). No, včera jsem se válel, ale protože to ještě nemám zcela hotové, tak to asi dokončím až dnes
. Zdravím!
Rubriku má správně
› Společnost › kam jít za/na...
Proč by tam mělo být přesunuto? Ve ,,volné,, kam? - ostatní nebo rady a tipy - jiná rubrika se tam k tomu nějak nehodi,ale to by musely do ,,volné,, přesunout daleko víc příspěvků.
Trošku to byl bene i záměr, protože volná diskuze se nezobrazuje v posledních dotazech na hlavní stránce. Člověk do volné musí kliknout a chodit tam. Kdo nechodí, toho to netrkne. Takto je větší pravděpodobnost návštívení otázky.
A dotaz byl kam, tak když je na to kolonka... ![]()
bear - rozumím, šlo Vám o sledovanost. No, ale asi se Vám budou ty správné odpovědi obtížně vybírat a hodnotit.
2x
V sedm jsem si zašel pro pečivo.V osm začal na hřišti za barákem zápas v házené 1. NH BRNO – KNH Moravská Slávia Brno tak koukám z okna.Potom vycházka + nějaký pivko a večer ještě nevím.Zítra dopoledne odpočinek na gauči a možná něco spáchám podle nálady.
Jak se říká - je neděla a to se nic nedělá. Dělají jen flákači co nestíhají v týdnu.
2x
Pane Bear.
Dneska jsem vstával v 60 hodin, Ranní potřeby, snídaně a na sedmou přijeli čtyři pracovníci na fasádu.
Jelikož ale pršelo, svítilo slunce a chastá se další přeháňka, tak jsme to odložili na úterý navečer. jedná se jen o jeden štít.
Pak kouknout na poradte. cz, několik nahlášených příspěvků. poté hledání cena termálů na polovinu května, opěr poradte, plán na zítra, kam všude zejedeme.
Teď se těším na oběd. Poté asi pojedu odvést část zbouraného lešení a zkusím chvilku pracovat u synka na stavbě.
Asi budu koukat, jak Pardubice (ne)vyhrají druhý zápas. To bude i příprava na věčeři.
Pane Bear,
"Přeji příjemnou neděli a neřešte pořád problémy světa."***souhlas, ale co by dělali ti, co musí stále nadávat na něco?
2x
Zdravím, je neděle, tak odpočívám, ale něco se najde - třeba maličkost typu "toto přesunu sem či uklidím to a to,... Jo, zahrádka je pěkná, o tom žádná. Možná odpoledne vypomůžu v kuchyni a uděláme společně bábovku, pak si něco přečtu a večer třeba nějaký fim (slušný
).
P.S.: Jo, chápu, že ta témata jsou taková "negativní", ale bohužel to neustále přehlížíme, tak se to kupí a postupně nás to dohání.
Takže po neděli by každý měl "učinit" cokoliv slušnou formou, aby toto alespoň částečně ustalo - stačí kolikrát jen slušný dotaz, proč to a to se dělá, když se to zbytečné, naopak proč to a to zase ne,...
2x
Probudila jsem se pozdě, až v 7 hodin. Jedna pilulka na lačno, OK. Druhá pilulka také na lačno, ale s tou první se nemá ráda. Tak za alespoň 30 minut. Další pilulka denně v 8 hodn po jídle. Nějak jsem to stihla. A volal vnouček, že potřebuje procvičit i/y v přídavných jménech přivlastňovacích. Karlovi králíci/vidím Karlovy králíky. Pomůcka ti/ty nebo matčini/matčiny nepomáhá. Klidně řekne matčiny králíci, Jitčiny bratři... Problém je, že doma a určitě i ode mne to v hovorové řeči slýchá špatně.
Pak venčení psa a malý nákup. Teď si něco připravím k obědu a nachystám se na další malé podvečerní procvičování přídavných jmen. A prože zítra přijde pán na revizi těsnění plastových oken, musím odpoledne něco dělat s kytkami na parapetech. Mám jich tam hodně.
bimbam®m,
taky to mám s tím práškem na lačno, těžko stíhám těch 30 minut mezeru. Tak si beru jeden k posteli, když se nad ránem probudím, tak ho slupnu...
2x
Byl jsem nakoupit do prodejny nejmenvaného řetězce.
Čtení nesmyslů na internetu, včetně poradny, v LibreeOficce jsem spáchal tabulku, bo tazatel má problém se vzorcem.
Za chvíli vyrazím na procházku, bo v Ostravě zatím neprší, ale blíží se to.
Po obědě asi budu čučet na bednu placku, mám uložených několik dokumentů a filmů a zkouknu i Toulavou kameru a to díky zpětnému zhlédnutí.
2x
Kafe,
Koukám na Primu,mezi tím na poradnu,
Rodinný oběd,
Příprava na opravdu (výměnu)vodovodního potrubí, baterií, WC.(v pondělí přijde hodný pán instalatér)
Menší procházka
K večeru chvilku Xbox (čeká mně úkol ve Fishing planet)
Možná kouknu na filmy seriál.
A jinak dle možnost, vždy se něco najde.
2x
Pro svůj počítač za cenu oběda (no dobře, oběda pro pár), si vylepšuju demoverzi hada, který se hraje sám, když ho zrovna nikdo nehraje.
Počítáček (ona je to spíš trochu extenzivně naprogramovaná grafická karta, kam se mi vetřel i jednoduchý OS) jsem si navrhnul i sletoval vlastnoručně, teď si pro něj píšu vlastnoruční systém FORTH a pro jeho testování různé vlastnoruční hry ![]()
Tady mám popsaný HW github.com/..., tady SW github.com/....
Už jsem ho ukazoval na Arduino Day v Praze na MFF a teď se s ním chystám na Maiker Faire v Praze na Výstavišti, tak kdo bude chtít, může se stavit a otestovat, nebo jenom pokecat ![]()

2x
Po obědě máme kávu a ve dvě se zastaví kamarád, ovdověl, tak s ním každou neděli chodíme do hospůdky, aby nebyl doma stále sám. Až se vrátíme, tak obejdu zahrádku, kouknu do sudů, kolik napršelo a co zase povyrostlo, možná zasadím nové muškáty do truhlíků, ale nechám zatím pod střechou na dvoře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.