Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Donald Trump

Od: mirko

lidi je donald trump hodny nebo zly clovek opravdu mi pripada ze se v tom cloveku vubec nevyznam

výtka
Upozornění od sys milancukrar 18. 04. 2026 09:34:47
Jména osob se píšou s velkým písmenem na začátku. V nadpise jsem to opravil.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

0rion
hodnocení

1x

Donald Trump je sociopat a psychopat s pravděpodobným počínajícím Alzheimerem. Nejspíš se v něm nevyznají ani amíci, natož my tady.

fram
hodnocení

1x

Současný americký prezident je osoba velmi zralá až postarší, s velmi Přebujelým Ego. V čele velmoci. Má průměrné (verbální mírně nadprůměrné?) IQ...Více např.: blog.idnes.cz/...

potus
hodnocení

1x

D.T. prohlašoval, že bude války ukončovat. Pak ale podlehl hegemonismu - Grónsko, Venezuela. Tím zapadl do anglosaského standardu světového "bullyho", na který si už svět zvykl. Stačí se podívat, kolik mají Amíci zahraničních vojenských základen. Zdaleka nejvíc.
Válka v Zálivu ale začala krátce po vzniku kauzy Epstein, což mi připomnělo klasický film Vrtěti psem. Kdo nezná, jako by nežil. :)
Můj známý podotkl, že Trump hovořil o invazi do Íránu a zcizení ropy již v 80. letech a Netanyahu již v 90. letech o tom, že Írán je jen měsíce od vyvinutí jaderné zbraně.

petrme
hodnocení

1x

U D.T. mám pocit, že touží vstoupit do historie jako ten nejmocnější, nejbohatší, nejchytřejší člověk všech dob, touží získat Nobelovu cenu, ale při jeho způsobu myšlení nechápe, že si ji nemůže koupit. Neskrývá svůj obdiv k jiným mocipánům jako je Putin, Kim...Obklopuje se lidmi, kteří ho obdivují a říkají mu jen věci, které chce slyšet, takže je asi dost odtržený od reality. Takže si myslím, že vstoupí do historie s velmi špatnou pověstí.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, je to moc hodný pán a Bůh by ho chtěl mít za svého poradce (a také si prý tyká s Ježíšem ). Ovšem, na svět dělá bu bu bu a anál má stále otevřený pro své obdivovatele. Jinak je to v podstatě nadutý, bezcitný a nemocný člověk, který miluje jen dolar. Strachem kope okolo sebe, protože už pociťuje nabídku a horko kremační pece. A je-li někde ve světě něco k rozbití, tak to s radostí diktátora udělá. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]