Nejste přihlášen/a.
lidi je donald trump hodny nebo zly clovek opravdu mi pripada ze se v tom cloveku vubec nevyznam

1x
Současný americký prezident je osoba velmi zralá až postarší, s velmi Přebujelým Ego. V čele velmoci. Má průměrné (verbální mírně nadprůměrné?) IQ...Více např.: blog.idnes.cz/...
1x
D.T. prohlašoval, že bude války ukončovat. Pak ale podlehl hegemonismu - Grónsko, Venezuela. Tím zapadl do anglosaského standardu světového "bullyho", na který si už svět zvykl. Stačí se podívat, kolik mají Amíci zahraničních vojenských základen. Zdaleka nejvíc.
Válka v Zálivu ale začala krátce po vzniku kauzy Epstein, což mi připomnělo klasický film Vrtěti psem. Kdo nezná, jako by nežil. ![]()
Můj známý podotkl, že Trump hovořil o invazi do Íránu a zcizení ropy již v 80. letech a Netanyahu již v 90. letech o tom, že Írán je jen měsíce od vyvinutí jaderné zbraně.
1x
U D.T. mám pocit, že touží vstoupit do historie jako ten nejmocnější, nejbohatší, nejchytřejší člověk všech dob, touží získat Nobelovu cenu, ale při jeho způsobu myšlení nechápe, že si ji nemůže koupit. Neskrývá svůj obdiv k jiným mocipánům jako je Putin, Kim...Obklopuje se lidmi, kteří ho obdivují a říkají mu jen věci, které chce slyšet, takže je asi dost odtržený od reality. Takže si myslím, že vstoupí do historie s velmi špatnou pověstí.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.