Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy jste začali řešit tvrdé paty?

Od: tomas
Ahojte, zajímá mě v kolika letech jste začali řešit suché ztvrdlé paty? Mne je 24, jsem muž a už to asi musím začít řešit, protože mi kůže začíná i praskat… co vám na to pomohlo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mll
hodnocení

3x

Nikdy jsem s tím problém neměl. Aspoň ne takový, abych to musel nějak víc řešit. Když mi paty začnou praskat, namažu je vazelínou a je po krátké době klid (funguje to skoro zázračně, stačí dva tři dny). Pak to ještě pár dnů mažu. Většinou ráno než si vezmu ponožky (počkám než se trochu vstřebá) a večer před spaním (zase počkám až se vsákne, než dám nohy do postele, dobré je si na to vzít ponožky).

Nikdy jsem nemusel používat nějaké brousky nebo něco podobného.

hodnocení

1x

Začala jsem řešit už jako mladá žena. Ony v létě rozpraskané a kůží obrostlé nohy nejsou v lretních sandálcích nic pěkného.

V současné době chodím asi 6 x ročně na pedikúru - strojní. Poté si nohy večer po osprchování namažu doma vyškvařeným nesoleným sáídlem a natáhnu ponožky, abych nezamastila povlečení. Jako diabetik mám na pedikúru příspěvek, tak se o nožky starám opravdu dobře. Jaga.

id
hodnocení

0x
Jsem mnohaletý senior a dodnes to nemusím řešit. Jen po sprše máznu chodidla čímkoliv.

jiofa
hodnocení

0x

V 76 letech. Používám šmirgl a poté krém na zrohovatělou kůži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]