Nejste přihlášen/a.
Někteří jsou úplní šílenci. Jezdí bez rozmyslu, tankují zásoby, prostě xxx.
5x
Dobrý den, a ona je u nás nějaká krize? Benzínu i nafty je dostatek, dodavatelé do ČR stále dodávají dle smluv a pumpy jsou zaváženy dokonce častěji. Řidiči nakupují PHM, i když to je dražší a krize tady není. Zdravím!
5x
A navíc, pokud je nejaky dalsi účastník provozu nervózní,pokud nekdo jede mimo obec napr 80, tak je psychicky labilní a nema na silnici co dělat.
Souhlas s berym. taky jezdím LPG což je samo o sobě úspora . minulý týden jsem testoval různé trasy a styly jízdy do 50 km vzdáleného města - rychlostní průměr mezi 47 a 82 km/h ( rozdíl 25 minut), rozdíl ve spotřebě 0,5 l ( 10 Kč ).Nejhorší jsou "udržovači", kteří udržujé podle jejich mínění ekonomickou rychlost - bohužel stejnou v obci i mimo ...
Třeba ja rád jezdím na pohodu a kocham se a klidne pojedu 70(sem obvykle v práci, tak se nepoženu,za to mi nepridaji), samozrejme ne kdyz za mnou nekdo jede abych ho zdržoval.
Ale nemám problém jet na okresce tacho 90. pokud nekdo spěchá, ze potřebuje jet o par km rychleji, v předjíždění mu bránit nebudu. Ale abych kvůli němu nekde,kde me nemuze predjet zrychloval, to ne.
Když ono už nic jiného, než si s toho dělat vtipy nejde
A to máte pravdu, já jako neřídič pohonné hmoty nekupuji, jedině dobijim.
Doufám že na tu zdraženou plnou nádrž, ujedete ty samé kilometry, co na tu levnou?
Já jen aby tam nebyla nějaká smrskflace.
Místo 1 litru, vám za stejnou cenu neprodaji jen 950 ml
0x
Vzhledem k tomu , že více jak polovinu ceny tvoří daně , tak pro spotřebitele žádná krize není . Horší je to pro pumysl či vytápění. Tam se ty ceny zvednou radikálně a muže to míti dost velký dopad.
Zamyslete se nad jednoduchou pravdou . Před plyšákem stál benzín cca 8kč/l a vydělávalo se něco přes deset kaček na hodinu .
Tedy aby to odpovídalo , tak by dnes cena byla na dvou stovkách za litr . Benzín je tedy velmi levný .
...Mám kolo, nohy a žiju.
No a? To mám taky.Kolo mám 15 let bezúdržbový a chodím naboso.Takže za tohle už roky taky nula nula prd.Jenže Brno je samej tunel a obcházet ani objíždět se mi ho nechce.Teda mám i auto,ale v něm už deset let na zahradě spává koza
. V Brně se stačí dostat z jednoho konce na druhý pěšky,ale jsem línej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.