Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik byl v 90.letech základní vklad do hry Skořápky

Od: renosan

Bylo to 100Kč nebo rovnou 500Kč? Pamatuji tu dobu, dokonce jsem i u toho byl, ale nevím jestli kámoše obrali o 500Kč nebo o 100Kč... Druhý den se tam šel "pomstít" a obrali ho znova.:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Obtáhnou vás tak nebo tak s jakýmkoliv vkladem. Jednou dvakrát vás nechají vyhrát, a když si vás nalákají, prohrajete všechno.

hodnocení

0x
Chcete to zkusit? Zabývají se tím stále stejní lidé..Princip je pořád stejný..Vklad je jakýkoliv..Postupem času se moc nemění..Pusťte si film ČR- U mně dobrý- ;)
ben®
doutnak - nebo film Fešák Hubert.

renosan
hodnocení

Asi jsem to blbě napsal... Kolik byl minimální vklad ve hře Skořápky v 90. letech? A ne, zkusit to nechci. Jen mě spíše zajímá o kolik kamaráda obrali, když 2x prohrál. Vím že se docela vztekal a o 100Kč tedy nejspíše nešlo.

To mohl klidně projet desítky tisíc. Po stovce, po dvou...
Ve skořápkách se nedá vyhrát...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]