Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat práci Ošetřovatele zvířat v záchranné stanici bez protekce?

Od: dddd
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak se dostat jak se dostat na pozici Ošetřovatel zvířat v záchranné stanici bez protekce? Zatím pracuji ve výrobě letadal, ale smlouvu mám zatím na rok a nevím jestli si mě tam nechají. Byl jsem vděčný za to, že jsem nějakou práci dostal. Příjde mi, že sice mi tam některé věci jdou, ale další ne. Nechci útéct, ale příjde mi, že některé věci prostě nenaučím.Mám zemědělskou obor zaměřený na chovatelství a chtěl bych se připadně věnovat péči o zvířata. Kladný vztah ke zvířatům mám. Doma chováme kočky a máme psa.Jsem spíš typ, který preferuje klidné prostředí.Děkuji za radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

0rion
hodnocení

0x

No co jsem tak zaslechl, tak do zemědělství, ke zvířatům apod. se nikdo nehrne, protože to je náročná, zodpovědná, avšak málo placená práce. Zkuste se někde zeptat, já myslím, že šanci máte i bez protekce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]