Nejste přihlášen/a.
potřeboval bych poradit jak mám mluvit s holkou.Jednu už znám asi 4 roky a něco málo o ní už vím.Ještě spolu nechodíme ale kdyby jo,tak bych potřeboval poradit jaká témata mám nadhazovat nebo co jí říkat, jak ji zabavit, aby nebyla nuda nebo trapné chvilky ticha atd...můžete poradit?...děkuji za odpověď
vždycky když jsem codil sholkou, tak na nějaký řečičky nebyl moc čas. Ale můžeš vycházet z faktu a věčné pravdy, že holky chtějí být poslouchány.. Stačí se jen zajímat o to co dělá co jí baví, projevit o to přirozený zájem a garantuju Ti, že budeš králem jejího srdce. A kdyby si nevěděl čím začít, tak začni chválou a žasnutím nad tím, jak je krásná a inteligentní prostě dokonalejší než všechny její kamarádky a vůbec všechny ženský... to zabere. Přísahám.
A az budes v te chvale a zasnuti, tak nezapomen zduraznit, ze je lepsi, nez vsechny jeji kamaradky i v posteli...
...to taky zabere...
Tak tyhle problémy mám už pár pátků za sebou. Kdysi jsem taky prožíval pár trapných chvil mlčení (třeba v tanečních) a intenzívního přemýšlení, co říct. Časem jsem zjistil, že jsou prostě "holky" (bez ohledu na věk), s kterými se dá povídat o čemkoliv a jiné, s kterými to prostě nejde. Jak už tady bylo řečeno, zjisti si, co jí zajímá (dobré je, máte-li aspoň jeden trochu podobný zájem) a nech mluvit jí. Hlavně o tom moc nepřemýšlej, protože tím se zablokuješ a pokud Tě něco napadne, bude to pozdě, nebo to bude pitomost. Časem zjistíš, že to zas až tak velký problém není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.