Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mohl by mi nikdo vysvětlit proč když po bance něco chcete jako její klient (KB) tak po každé vás okamžitě přesměrují na dotazy ohledně investic a že bych měl okamžitě začít výhodně investovat na spořící učet banky KB. jsem sice klient i banky Air bank ale ta mě ani moc nekontaktuje ohledně investic. nechápu proč neustále banky svým klientum vnucují něco co ani samotní klienti nechtějí! díky
2x
Dobrý den, banky vnucují klientům to, z čeho mají ony prospěch/zisk/užitek (nejde jim o osobu klienta, ale jenom o jeho peníze a jak si ho dlouhodobě "uvázat" k sobě). Zdravím!
2x
Možná, že jsem nebyl ze zlata, pytlík diamantů v ruce,..., nevím.
Když se ještě chodilo pro valuty do banky, tak KB na to byla nejlepší, tam si mohl člověk vymýšlet, že chce drobnější a ne stoeurovky (pokladní rovnou říkala, že to je moc velká bankovka a vysypala dvacky). Pak rakouská spořitelna, ta pro změnu neúčtovala poplatek (KB měla myslím 50 korun, takže např. 200 SKK vyšlo na 201 CZK), ale nešlo si vymýšlet. Zároveň bývala mezi těmi levnějšími. Ale to je dávná minulost, dneska banky takové služby snad ani neposkytují, protože si nesmí podle nařízení ČNB účtovat poplatky, tak s tím radši sekly.
To je ale dávná minulost, dávno jsem v žádné bance nebyl, naposledy po velmi dlouhé době v pražské ČNB se starou dvoustovkou, a ta se taky hodně změnila (už nevypadá jak z osmdesátek). KB se v našem městě přestěhovala jinam, takže určitě bude jiná, na jejím místě je Moneta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.