Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cíle a záměry EU - obecná diskuze

Od: trtr
Zdravím, otevírám tuto obecnou diskuzi o možných, i "skrytých" cílech a záměrech EU.
Měl jsem možnost zhlédnout jeden podcast, kde se host zmiňuje o vlivu tzv. globalistů. Tito lidé se zejména v EU snaží potírat rozdíly mezi národy a postupně vše přetváří na "jednotný a univerzální" standard. Příkladem budiž třeba snaha o zničení každé mateřské měny, tak aby bylo jen a pouze Euro.
Mimo globalistů jsou v EU nyní hojně zastoupení tzv. "evropští zelení", tj. propagátoři green dealu se vším co tam spadá - soláry, EV, povolenky,... V tomto směru jsou aktivní zejména Dánsko a Holandsko.
Budu rád za vaše názory. Již jsem četl reakce od ihned vystoupit z EU, přes skrytou válku, kterou vede Brusel proti jednotlivým členům, až po reakce, kdy si lidé "tipují" nové lokality pro život či na stáří. Zejména toto je značně alarmující.:(, :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Skatulkovani a nalepkovani lidi/statu je dnes popularni cinnost.

trtr
hodnocení

Můžete to rozvést? Jen, jestli dobře chápu.

Ano, mohu uvést několik příkladů.

Téma: Slovensko jde ekonomicky ke dnu

@kuky 27.02.26 21:25
Hodně z nich bude chtít jít k naší smůle k nám. Bohudík kdysi chtěli samostatnost, tak ať si tam zůstanou a užívají si to.

@bear 28.02.26 14:15
Jací bratři? Co je to za předrevoluční kecy? Čím nám kdy byli prospěšní?

---

Nebo tady:

Orion včera 19:04
*smich* vy byste vážně zasloužil hospitalizaci pane vibe

Orion včera 18:59
Pane vibe, vy jste sice asi občan ČR, ale srdcem i duší jste rusáček (s vymytým mozkem), takže vaše nesmysly, které zde šíříte, nebudu komentovat, to je ztráta času. Věřte si čemu chcete, třeba tomu, že Ukrajina nemá právo na existenci, jak jste napsal jinde, a Putin není gangster a vrah, ale hrdina, který brání své ovečky rusáčky před banderovci.

Mimochodem - to, že Ukrajina nemá prívo na existenci jsem nenapsal. Napsal jsem, že je to umělý stát. Stejně tak nikde nepíšu, že Putin je gangster a vrah (to píše Orion) a také nepíšu, že Putin je hrdina.

bear
02.03.26 18:06

*pozdrav*

lubos
hodnocení

0x

Nevim co jsi kde cetl.tvuj nazor je jaky?

trtr
hodnocení

No moc se mi to nelíbí, přerůstá to v něco nehezkého. Třeba mám strach z těch povolenek/odpustků ETS2. Jako pochopil bych nějakou korunu přispět a postupně navyšovat, ale najednou "prda" ve formě nárůstu paliv třeba 14,25 i víc procent je docela rána. Povolenou může dnes nakoupit i spekulant a pak prodat za kolik bude chtít.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, proti komu vede skrytou válku ČR, která je součástí "Bruselu"? Zdravím!
trtr
hodnocení

Tak to bylo myšleno a já to tak taky chápu, že prostě Brusel už nezdravě "tlačí na pilu" a tzv. má pořád málo.

hodnocení

0x

V referendu pro vstup do EU jsem hlasoval pro.

Pokud by referendum pro vystoupení z EU bylo zítra, hlasoval bych také pro. Poměry se změnily a EU v čele s nevolenou radou si osobuje stále víc práv a také činí rozhodnutí, která jsou proti zájmům jednotlivých států.

trtr
hodnocení

S tím se dá souhlasit. Prvotní záměr byl patrně jiný a nebo šlo o účelovou lež a past od začátku, to nevím. Každopádně když se někdo naváží do členů až na Ústavní úrovni, je to špatně. Bohužel naši "kašpaři" dodepsali nejednu nevýhodnou smlouvu či dokonce bianco listiny.

Oprava - nikoliv s nevolenou radou, ale s nevolenou evropskou komisí.

Rada Evropy je sice také nevolená, ale není to ta žába na prameni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]