Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Mexiku zkrátí pracovní týden ze 48 na 40 hodin

Od: klukzprahy
Tak jak čtu tak v Mexiku zkrátí pracovní týden ze 48 na 40 hodin,nejde mi na rozum proč něco podobného nefunguje v Česku? Jak dlouho si myslí zaměstnavatele a česká vlada že lidé vydrží? Nikde není taková byokracie jako v českých kotlinàch.
V Mexiku zkrátí pracovní týden ze 48 na 40 hodin

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Vy asi musíte být školaček, že?
Počítejte
7,5 x 5=?
Já jenže taková pracovní doba je u nás v Česku

Juro,

Jen si potřebuje udělat čárku, za založenou otázku. Taky si potřebuje zanadávat na jiné.

Milane, vím vím, řekl bych, že zase jen jeden další mnohonickovy provokatér.

hodnocení

4x

Kluku, ty nejsi z Prahy, ale z Prosťáčkova. Mexiko zkracuje pracovní dobu na 40 hodin, proč my ne? My tu pracovní dobu 40 hodin už dávno máme. Asi do práce nechodíš a necháváš se někým živit, jinak bys to přece musel vědět. *alene*

Pokud si opravdu myslíš, že Mexičané jsou na tom líp a naši lidé tu dřinu tady už nemohou vydržet - sedni na autobus nebo na kolo a hurá do Mexika. A poznáš na vlastní kůži, že 40 = 40.

Jsi něco podobného, jako malé, ještě hloupé děti, které se nechají nachytat na otázku: Co je těžší? Kilo železa nebo kilo peří?

Místo nejapných příspěvků si opakuj školní látku, abys uměl, až tě pan učitel vyvolá. ;) Jaga.

Jinak se spíš nauč rádce při otázce:

1/ slušně oslovit

2/ poděkovat za jejich radu a čas. Obojí ti dělá problémy.

hodnocení

3x

Otázky kluka mi připomínají malé děcko, když se začíná ptát:"A proč?"

Ale tady už umí psát, číst, možná i mluvit. Ale nevím, jestli je na tom líp, jak to malé dítě - to z toho vyroste, u něj mám trochu obavy, že ne.

Stále ale neumí oslovit! Myslí si, že pokládá otázky umělé inteligenci! Už jen2 toto důvodu bych na něj hodil bobka;) Ať se ptá Gpt a Al atd..

hodnocení

2x

Jako že by ho ze stávajících 37.5 hodiny prodloužili na 40 hodin, protože támhle na druhé straně světa nějaké Mexiko časem třeba cosi?

To by asi lidi byli nadšení a celá tramvaj by ve stoje zatleskala!

Snad jen pro upřesnění - u jednosměnného provozu je týdenní pracovní doba 40 hodin bez 30 minutové přestávky na oběd. Včetně přestávky je 42,5 hodiny týdně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]