Nejste přihlášen/a.
1x
Používám doma i v práci. Díky bohu ještě dovedu rozlišit, co si je potřeba dodatečně ověřit z relevantních zdrojů. AI se snaží vždy "nějak" pomoct i za cenu, že napíše zkreslenou informaci.
Kdo je v ohrožení resp. už je smutnou obětí toho jsou dnešní mladé generace, pro které je to dnes kromě zdegenerovaných sociálních sítí jediným zdrojem pseudo-poznání a tak to i vypadá. Zástup neschopných ničemů neschopných najít si relevantní zdroj a bez AI ani netušit, kolik hodin je a čí děcka vlastně jsou. Ale přesně k tomu byla AI vymyšlená - postupná dokonalá degenerace lidstva.
Díky bohu, že jsem z generace, která vyrůstala bez internetu a zachovala si aspoň částečnou schopnost dělat věci sama. Mileniálové byli poslední takovou generací, dál už bude jenom hůř. Přeji krásný den.
0x
Mě umělák šetří dost času a práce, i když příšerně kecá a nevěřím mu ani jedno slovo. Ale to mi nebrání ho s výhodou používat. ![]()
V zákládním režimu jako běžný pomocník zatím stačí, ale z hlediska toho, že je to nová technolegie, tak věřím že se bude časem zlepšovat a zdokonalovat v úrovních. Už nyní jsou i vylepšené placené verze. Vše má svůj postupný vývoj než se dosáhne správného efektu na požadované úrovni. Dle mého názoru rádce otázek dobrý, nikdy to předím neexistovalo, ale lidé často zneužívají vygenerované obrázky Al na facebooku např.zimní Zlatá ulička v Praze 2metry.sněhu a rampouchy až na zem nebo pražské metro s navátým sněhem jako v ledovém království. To už se trošku přehání do nerealistické podoby.
0x
Na domácím PC nainstalovanou AI používám ke generování obrázků, občas videí pro vlastní potřebu či potěšení.
Online občas ge generování promptů pro tu domácí. Občas k řešení nějakých drobných problémů kde mohu rovnou ověřit, jestli mi nekecá.
K práci jsem zatím nepoužil... zatím jsem nepřišel na to s čím by mi mohla pomoct. Nicméně podle plánu vzdělávání co mi šéf včera donesl, mě čeká nějaké školení, jak bych prý mohl AI v práci využít... tak uvidím, jestli z toho něco bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.