Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pamatujete si všechna vaše vozidla?

Od: denis

Fiat 500,Fiat 126,Skoda 120GLS,Mercedes kraťas,Skoda136Rapid, Ford Mustang 1967, Ford Mustang Mach 1 1971, Ford mercury Marquiz pak přišla revoluce VW Golf 1.6diesel a pak už jen nové-Jeep Cherokke, Mitsubiši Pajero, Mercedes CLK 230 kompresor, Mercedes S420Long,Hyunday Terracan, Touareg desetiválec, Touareg Pětiválec, Touareg V6TDI na vzducovém podvozku(super auto, neprodal jsem ho a nechal v rodině a poslední Jeep grand cherokke, kerý mám rok a má najeto 15 tis. km. a bohužel už nějaké závady měl. Příští auto plánuji range rover. Jste někdo podobný magor?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pamatuju.

Ale tahle otázka mi přijde jako: "Nic nepotřebuju jen se tak chlubím.”

hodnocení

4x

Pamatuji všechny,ale nemám potřebu se chlubit.

hodnocení

3x
Já si je pamatuji, ale byli bychom tady dlouho *smich* Kupoval jsem kde co..za odvoz i za pár peněz...Skoro vše mi jezdilo a dodnes mám dost aut a některé průběžně obmněňuji..NIKDY jsem ale nekoupil auto s cenovkou nad třicet tisíc..Vystřídal jsem už přes sto aut..vraků..Mnoho lidí mi říkalo "Proč si proboha nekoupím pořádný auto?" A na otázku, co je pořádný auto mi nikdo nikdy neodpověděl *smich*

k2
hodnocení

1x

Vzdyt ani Vy si je nepamatujete vsechny (auta i nicky)...

denis
hodnocení

Ještě auta manželky první jako já Fiat 500, Renault 5, Fiat uno, pak revoluce a vše nové Mercedes 190, Ford probe,Toyota rav,Tiguan, Další tiguan v plé náloži má dodnes. Oba ve čtyřkolce.

hugon

Nic si z toho nedělejte, stávají se mnohem horší věci...

Hlavně si nepolést klíčky od auta ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]