Nejste přihlášen/a.
Fiat 500,Fiat 126,Skoda 120GLS,Mercedes kraťas,Skoda136Rapid, Ford Mustang 1967, Ford Mustang Mach 1 1971, Ford mercury Marquiz pak přišla revoluce VW Golf 1.6diesel a pak už jen nové-Jeep Cherokke, Mitsubiši Pajero, Mercedes CLK 230 kompresor, Mercedes S420Long,Hyunday Terracan, Touareg desetiválec, Touareg Pětiválec, Touareg V6TDI na vzducovém podvozku(super auto, neprodal jsem ho a nechal v rodině a poslední Jeep grand cherokke, kerý mám rok a má najeto 15 tis. km. a bohužel už nějaké závady měl. Příští auto plánuji range rover. Jste někdo podobný magor?
3x
0x
To ti ta auta moc nepřežila v tvých rukou, když jich měls tolik. To mě připadá jako chlubit se tím, z kolika podnájmů tě vyhodili
. A nebo to byly vraky na poslední technickou?
Proč jinak nahrazovat Pajero za Mercedesy a pak koupit Hundaje
. To je vtip a nebo další vexl.
Kolik jste vlastnili je chápáno jako měli co by miláčky. Né co by vexl pro dovozy a prodeje. To není nikterak relevantní. To je obyčejnej egoismus ![]()
0x
Pamatuji - a nehodlám se tím ovšem chlubit.
1/ Š 100 L - 1972, topolová zeleň. SPZ si pamatuji dodnes: PUA 14-43. Bylo to vlastně auto mého manžela, později tedy naše.
2/ Š 105 GL - tuším 1983, brilantní oranž. PUE 38-68. Zajímavý nákup - jela jsem se svou báječnou tchyní kupovat gabřinec na obklady domu a "přivezly jsme" auto. Manžel se jen chytal za hlavu.
3/ Ford Mondeo - starší. SPZ už nevím. Ale byl to koráb silnic. Doma jsem do něj sedla, v Itálii vystoupila. Jezdilo to jako z praku.
4/ Do práce polský Fiat 600 E - Maluch. Všude zaparkoval, všude se vešel, spotřeba nízká. Už taky zmizel v propadlišti dějin. Byla to taková nákupní taška. Jednou se nás tam ale vešlo 9 dospělých /to byla ale recese, na silnici bych s tímto nákladem nevyjela./
5/ V současnosti dvojková Fabia. Nic, po čem by se koně plašili. Ale jezdí, zatím dobře. Kupovali jsme ji ještě společně s dnes už nežijícím manželem. Vážím si hlavně její krásné barvy. Ale to už bych prozradila moc. ![]()
Auta mám ráda. Bylo mi dovoleno po velkém přemlouvání zařídit si zeťova Karoqua. Syn si teď koupil Š - elektro, zatím mě sice povozil, ale volant mi nepůjčil. Když vidím vpředu ten počítač a fiktivní dívku Lauru, která mu plní všechna přání /dokonce i vtipy vypráví/. připadá mi, že tohle už není ani auto. To bych asi jen tak lehce nezvládla.
A tak jsem se svou "fábijkou" zcela spokojená. Ať se ještě nějaký ten čas ve zdraví společně užijeme. O dalším vozítku neuvažuji. Jaga.
doplněno 23.02.26 05:37:
A když to mám vzít opravdu "domrtě", v kůlně mám historickou půdní frézu PF 62 s valníčkem. Pamatujete: "To je dost, táto, žes nás vyvez. Žes udělal něco pro rodinu." Jenže se dost obtížně startuje. Takže to nepokouším, není vlastně ani co vozit.
Navíc tam odpočívá i modrobílý skútr z 60. let - ČZ 175 - prase. Tomu chybí jen baterie a mohla bych se svézt. Bohužel, tchán jej kdysi odhlásil a tudíž je bez papírů. Ale syn si na něj brousí zuby, tak je mi vcelku jedno, jak s ním jednou naloží. Když mu to udělá radost. Já se už asi nesvezu, jako kdysi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.