Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Milé překvapení v obchodech v Pařížské ulici v Praze

Od: tomas
Byli jsme se já a manželka podívat v Praze v Pařížské ulici do obchodů Rolex, Prada, Varsace a byli jsme velice překvapení oproti jiným obchodům velkou úslužností, empatie a vstřícným chováním a profesionálním přístupem.Prodavačka usměvavá dokonce nám otevřela i dveře.Jsme rozčarování z tak pěkným zacházením,které jsme nikdy nezažili. Jak je to možné že tam pracují tak velice příjemné prodavačky které Vás pochopí jakoby obchod nebyl o povýšenosti, ale o kultivovaném, laskavém přístupu který je opravdu výjimečný?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No doufám že jste tam udělali nákup aspoň za pár korun.
Jinak, dnes sem byl u nás ve večerce a prodavačky mně tak krásně obsloužili i s úsměvem a to jsem kupoval jen brambory.
tomas
hodnocení

Brýle za 15tis.Kč zn.Prada a manželka kabelku Versace za 38tis.Kč.Jsme novomanželé a chtěli jsme si udělat jednou za život radost z kvalitního zboží.
Jenom, asi výprodej, že?;)

Pane Juro, věříte tomu?

Pane Milane, ani náhodou,to je zase celkem známej "tomas"

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, protože dobře zaplacený a vyškolený zaměstnanec se umí chovat, je v pohodě a bez stresu (jejich příjemné chování si platíte v ceně zakoupeného zboží). Zdravím!

doplněno 21.02.26 22:58: Nemáte zač.
tomas
hodnocení

Děkuji pane Bene a souhlasím s Vašim názorem. Též asi bude záležet na selekci prodavače a jen tak každý tam pracovat nemůže kdo není sympatický. Mzda slušná též dělá svoje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]