Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nášnice jsou letos in

Od: natalie* odpovědí: 8 změna:

zdravím, zrovna mě přítel mile překvapil, že prý si můžu k našemu výročí vybrat nějaké dražší náušnice, i když to už nebude překvápko, ale hlavni je, abych byla s výběrem spokojená :) tak se chci s některou s vás poradit, jestli si objednáváte šperky přes internet?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardino555*
hodnocení

0x

obyčejný svírací špendlík :)

hodnocení

0x

Objednávám a kupuji,tady;) aukro.cz/...

hodnocení

0x

pandora.net/... ;)

doplněno 20.04.13 17:45:

sperky-silvego.cz/... :)

patrika*
hodnocení

0x

ahoj tak to bych chtěla mít taky takového přítele, který by mě takto překvapil :) Já jsem narazila na jednu stránku, kde se mě jedny hrozně zalíbili.Podívej se na tyto, mě se osobně libí nejvíc korbicka.com/...

natalie*

ty jsou fakt brutální, ještě jsem narazila na jedny z této stránky, tak teď se budu rozhodovat, které se mě budou více hodit :) moc děkuji za tip

patrika*

ahoooj delší dobu jsem tu nebyla, jen jsem zvědavá jak si dopadla s výběrem? Které sis nakonec vybrala? :) zatím pěkný den

natalie*

ahoj za tvoji zvědavost jsem jen ráda :) nakonec jsem se zamilovala do těchto korbicka.com/... co jsi mi poslala a když se líbili i tobě tak se mi to při výběru ulehčilo :)

patrika*

fakt sis nechala ode mně poradit? :) jsem rada, že jsem mohla poradit a co jsi spokojená?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]