Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Systém play-off líbí nelíbí

Od: macvac

Nepíšu to proto, že naši prohráli, i když hráli krásný hokej. Mně osobně se systém playoff nelíbí. Závěr je sice dramatický, ale ... Pamatuji např., že zrovna Kanada hrávala občas tak, že sotva postoupila, a potom celý turnaj vyhrála. Nebo naše extraliga. 52 zápasů téměř přáteláků protože do playoff postupují skoro všichni, a potom bum. Napište jaký názor na to máte vy. Dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám názor, že když je to baví, tak ať si hrajou *smich*

hodnocení

0x
Ber to tak, že play-off je vlastně jiná soutěž. V základní části když přijde špatný období, nějak to přečkáš. V play-off končíš.

hodnocení

0x

Myslim, ze na turnajich ma jednokolove playoff (knockout) smysl. Zachova dramaticnost - coz je divacky dulezite, poskytuje nadeji i slabsim tymum a mnohem lepe se vtesna do nekolika malo tydnu, kdy turnaj trva pri zachovani vetsiho poctu ucastniku - je zkratka pro kratky turnajovy format prakticky.
Vhodnost vyuziti pro celosezoni souteze je podle mne diskutabilni uz mnohem vice. Ale tam se na to holt musi koukat jako na dve souteze. Kvalifikaci pro play off a pak samotne vicekolove play off. Ciste ligove tabulky by byla nuda.
Kdyz zustanu u turnaju, jake jsou ale pro kratke turnaje alternativy?
Ciste pavouk az do konce? Kolik tymu by se mohlo prakticky zucastnit aby se to stihlo? Navic, kde by bylo nejake napeti az do konze? Uz klidne i ve dvou tretinach souteze by mohl byt znamy vitez. A co s dalsimi tymy? Budou dohravat na umisteni? K cemu? Tam jde proste o prvni tri mista a hotovo. Jako u jinych sportu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]