Nejste přihlášen/a.
5x
Tak agropodniky dostaly navýšené dotace, imunitní výbor doporučil nevydání, já myslím, že vše jde tak, jak se očekávalo.
klukzprahy - proč jste se neptal minulý rok v září, kdy se opravdu pivo zdražovalo?A co to tady plácáte o 100,-Kč? Vám o pivo nejde, jen tu chcete rozpoutat další nesmyslnou diskuzi (což se Vám daří). Doporučuji se naučit používat třeba Google, na většinu Vašich otázek najdete bez problému odpověď. A k tomu zdražování piva, ať se nemusíte trápit, máte odkaz třeba zde idnes.cz/... . Vlastně to bylo ještě za té "správné"vlády, tam se neprotestovalo, tam Vám bylo vše jasné, zapomněl jsem.
2x
Dobrý den, chybovat, pardon, slibovat je lidské
. Fakt je, že pokud je pivo v hospodě levnější, než nealko, tak to divné je. Ovšem, jednodušší pro vládu je pivo zdražit, než zlevnit nealko. Přesto se o to paní Schillerová pokusí. Zdravím!
doplněno 18.02.26 22:01: klukzprahy - osobně si myslím, že případné snížení DPH na nealkoholické nápoje cenu nesníží, ale zlepší to ekonomickou situaci prodejců/hospodských. Nikdo je nedonutí snížit prodejní cenu. Ostatně, mělo nějaký podstatný vliv na koncovou cenu snížení DPH na tisk a knihy?
klukzprahy-můžete vysvětlit svou myšlenku, že opět půjdou hospody a bary do krachu? A to jako proč? Zatím jsem se dočetl, že je návrh snížit DPH na nealko v hospodách a osvobodit od daní dýška. Co to melete o pivu? Jinak pro Vás na osvěžení DPH u piva: 2020 - 10%, 2024 - 21% dodnes.
ben - než klukovizprahy, který zřejmě na pivo s kamarády nechodí, protože jinak by tam s nimi probral ty otázky, které ho tak trápí, že je musí zde neustále pokládat, uvěříte jeho pravdu, raději si ji ověřte. Zatím je , jak píši, návrh jen snížit DPH u nealka na 12%, přesně jak jste navrhoval Vy, pivo má zůstat 21.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.