Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sraz Poradte.cz 2010

Od: axus® odpovědí: 8 změna:

Tento rok se nekona?

Nebo sem neco zaspal?

Ne, ze by to bylo az tak dulezity...jen mi to tak napadlo...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

to tu běželo a už je to zamknuté a bez výsledku

poradte.cz/...

a já tam dal anketu, výsledky jsou na obrázku

oblíbený termín je tedy dáno pryč ;)

Sraz Poradte.cz 2010
hodnocení

No jo. To bylo takovy placani, ale co sraz? Nebo, ze by Admina ta diskuse natolik negativne ovlivnila, ze pro tento rok teda nic?*nevi*

technikjirik*
hodnocení

0x

No to jsem zvědav jak se z tohoto admin vykecá

Admin se z ničeho nevykecává, Admin pouze sděluje *smich*

Sraz byl pro tento rok odložen. Důvodů je mnoho i žádný. Setkání byla vždycky fajn, ačkoliv nikdy neplnila svůj předpoklad tedy potkávat se s co nejvíce lidmi z Poradte.cz, něco společně užít a poznat s kým člověk komunikuje. Na začátku vždycky bylo mnoho povyku, kde se má konat, kdy se má konat a jak dlouho by měl trvat. V konečném důsledku přijelo pět a půl člověka a ti co nejvíce ovlivňovali kdy a kde se nidy nedostavili.

Jelikož jsem letos hodně v presu (Matěj řádí jak černá ruka), tak jsem se ani moc nesnažil ho uspořádat. Diskuze sama utichla a to byl jasný signál, že první vlna zájmu se přehnala a druhá vlna těch co by skutečně jeli se nedostavila :-D

Bude-li zájem, můžeme klidně udělat sraz v únoru na lyžích..., kde se lépe poznat než u svařáku pod vlekem? Vzpomeňte na Anděla, "kdo by chtěl dovolenou v létě!" *smich*

lidus*

No jo, já bych jela ráda ale Praha a vlastně kamkoli je pro mě na vozíku trošku z ruky. Tak můžu jen závidět. Matýsek je úžasný.

hodnocení

0x

tak jsme letos udělali jen mini sraz syslů... *slunce*

administrator.pise.cz/...

Sraz Poradte.cz 2010 #2
tesyk*

Teda admine, představoval jsem si Vás staršího..., no ale je vidět, že mládí rozumí počítačům a internetu již od kiolébky.

malvinka*

A vida trénink na motokáry v Radotíně. Každý sraz bude v jiném duchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]