Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peptys učinky

Od: dohnivak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s přípravkem Peptys, je to na kolenní chrupavku, ortoped nám to nabídl v rámci doplnku léčby, protože condrosulf a hyelane, je také kloubní výživa nepomohly,d

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co mám zkušenosti z okolí, jediný lék který zabral na chrupavky v koleni byla operace a plechový koleno. Veškeré léky, injekce a podobně je jen zbytečné oddalování operace.
dohnivak
hodnocení

vím, že to je oddalování, ale v mladším věku není okamžitá operace ideální, takže tam by bylo dobré něco jiného, ale jak píšete,díky,d

Jenyk má pravdu! Pokud se na kloubech chrupavka ošoupe, jiná už se neutvoří = artróza. Je to stejně nevratné, jako třeba zubní kaz. Veškeré doplňky nejsou k ničemu. Opravdu bych trvalé zbavení se bolesti viděla jedině v operaci. Nejprve lze zkusit artroskopii /v nemocnici pouhé 2-3 dny/, aby lékaři mohli posoudit, co dál.

Ano, zkoušeli na mně injekce, prášky, doplňky stravy, ale nebylo to k ničemu - jediný výsledek - hubla mi peněženka. Rozhodnutí podstoupit TEP bylo jedno z mých nejlepších životních rozhodnutí. Operace 8. 2. 2016 - právě včera bylo výročí. *tanec* Běhám, skoro jako zamlada. A není to jen problém starších pacientů, i mnozí mladí lidé mají tyto potíže. Jaga.

Na operaci se v současnosti čeká kolem 2 let. /před 10 lety jsem čekala 1,5 roku/. Tak se objednat raději co nejdříve.

dohnivak
hodnocení

jé baba jaga, ta už toto psala kdysi, ta umí vždy poradit, vaše dáda,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]