Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak být populární

Od: pinkulinka* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Chci se zeptat, jestli by jste mi mohli dát pár tipů na to , jak být populární. Nemám moc kamosu a už mě to štve, protože všichni kolem je mají. Předem děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neo4440
hodnocení

0x

Jak moc jich nemáš.Pokud budeš mít 1 kamaráda ,na kterého bude spoleh tak ti může být uplně jedno jestli jich máš 10 nebo 30 kamarádů.

pinkulinka*

Vím. Dříve jsem míval jednoho kamaráda, ale ten se odstěhoval. Teď nemám ani jednoho.

hodnocení

0x

Dobrý den,

když pominu to, co tu zmínil už rádce nade mnou, tak věz:

- pokud chceš mít více kamarádů, hledej na správných místech a lidi se společnými zájmy. Choď do nějakého zájmového kroužku, využij nějaké možnosti, kde se sejde více lidí, kteří mají podobný cíl - např. výstava hub(sejdou se zde lidé, kteří se zajímají o houby, tak na ni jdi také, pokud taky houby sbíráš a zajímáš se o ně). Můžeš si s někým psát i na internetu, kdo má společné zájmy, ale to doporučuji, jenom pokud seš spíš introvert atd., abys měl kamarády alespoň nějaké

- druhá možnost je ta, že se zaměříš na ty lidi, kteří, jak říkáš, mají kolem sebe hodně kamarádů a budeš zjišťovat, v čem se od nich lišíš, a proto Tě oni k sobě nepřijmou(například se jinak oblékáš, nekouříš...) a pak se začneš chovat jako oni. Je tady ale otázka, jestli o kamarády opravdu stojíš tak hodně a jsou pro tebe tak nenahraditelní, že kvůli nim začneš dělat různé věci, které Ti uškodí(třeba začneš kouřit). To pak od toho upusť a buď ráda, že jsi jiná a stůj si za tím. Časem určitě nějakou spřízněnou duši najdeš.

iz*
hodnocení

0x

Pinkulinko, hlavně se nesnaž "být populární". Ti "populární" moc kamarádů nemívají.

Alespoň ne těch pravých, takových, na které by se mohli spolehnout v nesnázích.

Ti, co je obletují, se s nimi jenom chtějí nechat vidět, vyřívají se (zadarmo) na sluníčku.

Jakmile se něco stane, budou první, kdo je opustí.

___ Buď sama sebou, přemýšlej o tom s kým a o čem mluvíš, stůj si za svým názorem a drž slovo.

Věř tomu, že spolehlivý mívá třeba méně, ale o to spolehlivějších kamarádů.

"Kámošům" (už to slovo mi evokuje povrchnost) bych se spíš vyhýbala. Spolehliví bývají kamarádi, přátelé a rodina.

pinkulinka*
hodnocení

0x

Všem MOC děkuji za rady.

P.S. Jsem kluk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]